INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

EXCLUSIV Rednic îl sperie pe Răzvan Marin: "Îi va fi foarte greu! Toți îl vor compara cu fostul căpitan" » Pariază că belgienii îl vor reprofila

Articol de - Publicat joi, 19 ianuarie 2017 11:40

Mircea Rednic, fost antrenor și jucător la Standard Liege, a vorbit în exclusivitate pentru GSP.RO despre Răzvan Marin, fotbalist care a ajuns astăzi în Belgia pentru a semna cu noua echipă. 

Antrenorul lui Mouscron îl avertizează pe mijlocașul de 20 de ani și spune că va fi foarte multă presiune pe român. "Puriul" a declarat că Marin a fost adus pentru a-l înlocui pe Adrien Trebel, fostul căpitan al echipei, care a plecat în această iarnă la Anderlecht, pentru 3 milioane de euro.

De asemenea, el crede că Marin va primi un rol mai ofensiv la Standard, urmând să fie transformat în conducător de joc. 

"Dacă se face transferul, ar fi foarte bine pentru el, dar îi va fi greu. Gândiți-vă la Stanciu, care este mai bun și mai rapid decât Marin, și uitați cât de greu îi e să se adapteze. Și lui Cristea i-a fost foarte greu să se adapteze. Era tehnic, dar nu avea ritm.

Uite, Chipciu s-a adaptat foarte repede, s-a impus și toată lumea vorbește de bine despre el. De Stanciu încă nu sunt mulțumiți.

Eu sper ca Marin să se impună, că e român. Dacă Standard oferă banii ăștia, mă gândesc el că va fi titular, că i se vor da șanse. Standard a pierdut un jucător foarte important, pe Trebel. A fost o lovitură, plecând la Anderlecht.

Marin a fost aduc ca să îl înlocuiască pe Trebel. În plus era numărul 1 și căpitanul echipei. Era conducătorul de joc și cred că de aceea îl aduc pe Marin. Va fi presiune mare și nu îi va fi ușor. Toți îi vor compara.

Dar sper să reușească. Am văzut că s-a impus la națională și e titular. Dar nu e ușor în Belgia. Aici, ca străin, ești judecat foarte sever.

S-a dat o sumă mare pentru Marin. Standard nu prea cheltuie așa mulți bani. Plătește maximum 1-1,5 milioane de euro. Ei cumpără ieftin, cresc jucătorul și îl dau mai departe. Sunt bani mulți plătiți. Acum ține doar de Marin dacă se va impune", a spus Rednic pentru GSP.RO.

Citește și: VIDEO Răzvan Marin a ajuns în Belgia » Ce a spus mijlocașul despre mutarea la Standard

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (7)
gilos
gilos  •  19 Ianuarie 2017, 17:15

Razvan Marin pleaca pe doua milioane si jumatate de euro, iar Vali Lazar pe doua sute de mii de euro.... Atat poate Negoita, atat il duce capul, asta este perspectiva pe care o prezinta el la Dinamo....

helena
helena  •  19 Ianuarie 2017, 16:19

Pentru nivelul fotbalului in Romania acest tanar era foarte bun. In Belgia se va stinge, asa cum a facut-o si Stanciu. Cand se va vedea acolo se va pierde instantaneu- in primul rand alta tara, alta viata, alt stil nu va trece peste astea, e prea tanar... Pacat- sperantele noastre se distrug iesind de tineri afara. Dupa 25, 26 ani trebuie facut acest salt in opinia mea. Normal-patronii vor bani, iar ei sunt imbatati de mirajul ... tot al banilor in final!

cata92sv
cata92sv  •  19 Ianuarie 2017, 15:55

ce rai sunteti...Baiatu asta chiar e bun pentru nivelul nostru. Sper sa ajunga sa se impuna in Belgia. Uitati-va ce jucatori au aia in campionatul lor si ce rebuturi avem noi. Daca joaca meci de meci, in vara lui 2018 sigur se va transfera intr-un campionat de top.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează