INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

EXCLUSIV S-a făcut! Un fost golgeter al Ligii 1 tocmai a semnat cu o echipă de liga a doua din Turcia + Primele reacții

Ioan Hora (centru) și impresarul său Bogdan Apostu (dreapta) în momentul semnării contractului
Ioan Hora (centru) și impresarul său Bogdan Apostu (dreapta) în momentul semnării contractului

Articol de GSP - Publicat luni, 22 ianuarie 2018 16:48

Ioan Hora (29 de ani) a schimbat din nou echipa în Turcia. După Konyaspor și Akhisar, fostul golgeter al României tocmai a semnat cu Elazigspor, locul 11 în Liga a 2-a din Turcia.

Atacantul a semnat un contract pentru 6 luni, fiind împrumutat de Akhisar și speră să aibă evoluții apreciate. Pentru Akhisarspor a înscris de 4 ori în toate competițiile și mai are 2 ani de contract cu formația din prima ligă turcă. 

"Sunt bucuros că am semnat cu Elazigspor. Cei de aici m-au dorit foarte mult. Știu că Bogdan (n.r. Apostu, agentul său) a discutat cu ei peste două săptămâni. Îmi doresc să joc și să marchez cât mai mult până la vară", a zis  Ioan Hora pentru GSP.RO.

"Au fost discuții destul de complicate din cauza salariului mare, greu de suportat de echipe din Europa. Sunt convins că Hora se va impune aici, iar la vară se va întoarce mai puternic în Superlig", a zis impresarul Bogdan Apostu.

4 trofee 
a cucerit Hora: titlul (2012) și Supercupa României (2010) la CFR Cluj, Cupa Turciei și Supercupa la Konya

4 goluri 
a înscris atacantul în 29 de meciuri jucate la Konyaspor în toate competițiile din acest sezon

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
749913671784643
Razvan Marcel  •  22 Ianuarie 2018, 22:59

vai de capul nostru cu fotbalisti nostri.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează