INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

EXCLUSIV Transfer de ultimă oră pentru un internațional: a semnat din cantonamentul "tricolorilor" cu un club înființat acum 132 de ani

Articol de - Publicat miercuri, 30 august 2017 22:57

Mihai Dobre, jucătorul naționalei U21, va fi cedat de Bournemouth sub formă de împrumut la un alt club din Anglia. Mijlocașul care azi împlinește 19 ani a semnat cu FC Bury, formație din a 3-a ligă din Albion.

Fotbalistul care se antrena cu prima echipă a formației din Premier League, dar juca doar pentru echipa U21, a semnat un contract pe un sezon Bury, formație înființată în urmă cu 132 de ani.

Acesta a semnat cu noul club chiar de ziua lui, în momentul în care a parafat înțelegerea aflându-se în cantonamentul naționalei U21, care urmează să dispute două meciuri din preliminariile EURO 2019: în deplasre cu Bosnia, pe 1 septembrie, și acasă cu Elveția, pe 5 septembrie, la Ovidiu. 

Mihai Dobre este un produs al celor de la de la " Viitorul Mihai Georgescu" din Cluj Napoca, iar Bournemouth, locul 17 în Premier League, l-a transferat pe 31 august, în ultima zi de transferuri.

În trecut a fost convocat frecvent la loturile naționale ale României. Fundașul a fost prezent inclusiv la Campionatul European U17 din sezonul 2014-2015.

15.000 €era salariul lunar pe care urma să-l primească dacă debuta în Premier League la "cireșari"

Mihai Dobre a acordat un interviu în exclusivitate pentru GSP.RO în care a vorbit despre cum s-a adaptat în Anlglia, fotbalistul scoțând în evindeță diferența uriașă dintre fotbalul din România și cel din Albion:

- Care sunt diferențele majore față de ce există în România în materie de fotbal?
- De la viteză, forță și implicarea în joc a fotbaliștilor, până la condițiile pe care clubul le oferă jucătorilor. Diferențe de pregătire, antrenamente, absolut tot. Ceea ce facem aici diferă de ce făceam în România. Până la urmă, e un lucru normal pentru că dacă aici nu ești superpregătit nu ai nicio șansă. N-ai cum să crești dacă nu tragi de tine și nu dai 200 la sută.

- Te-ai obișnuit cu viața de acolo?
- Colegii au fost cei care m-au ajutat să mă integrez repede și asta a contat pentru mine. Petrecând foarte mult timp alături de ei am ajuns să îmi fac și prieteni noi și, sincer să fiu, deja mă simt ca acasă!

- Ai simțit că ești tratat altfel, mai ales că vii din România?

- Sunt tratat normal, ca toată lumea, și sunt apreciat pentru munca pe care o depun.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
dinamo4eva
dinamo4eva  •  30 August 2017, 11:38
Postat de ciprianuniversitatea pe 30 August 2017, 11:26

Puteti sa faceti un articol cu toti stranierii romani din campionatele puternice : Anglia , Spania , Germania , Italia , Franta ( aici nu prea avem ) , Portugalia , Belgia . Indiferent de divizie . Stiu ca avem foarte multi , mai ales in ligile inferioare .

pe soccerway poti vedea . nu sunt toti dar o mare parte .

dinamo4eva
dinamo4eva  •  30 August 2017, 11:33

*** astia de mai jos imaginea perfecta a *** din tribune . habar nu au ce conditii au aia in liga a 3 a in Anglia , iar nivelul este de liga 1 , poate nu cele din fata , dar cu siguranta de la play- out in jos .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ciprianuniversitatea
ciprianuniversitatea  •  30 August 2017, 11:26

Puteti sa faceti un articol cu toti stranierii romani din campionatele puternice : Anglia , Spania , Germania , Italia , Franta ( aici nu prea avem ) , Portugalia , Belgia . Indiferent de divizie . Stiu ca avem foarte multi , mai ales in ligile inferioare .

Vezi toate comentariile (8)
Comentează