INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

EXCLUSIV Transferul verii! Cel mai tînăr jucător din Liga 1 în ultimii 30 de ani va juca alături de Vlad Chiricheş la Tottenham!

Articol de GSP - Publicat marti, 29 iulie 2014 00:00 / Actualizat marti, 29 iulie 2014 11:31

Vestea zilei vine din Anglia! Component al echipei naţionale Under 16, Rareş Lazăr, fostul jucător al celor de la FC Vaslui, a ajuns la un acord cu Tottenham, formaţie pentru care va evolua în următoarele două sezoane.
Rareş a debutat în sezonul trecut la FC Vaslui, devenind astfel al doilea cel mai tînăr jucător care a evoluat în Liga 1. A debutat pe prima scenă la o vîrstă la care alţii se pregătesc să intre la liceu, 15 ani, o lună şi 20 de zile!

Mijlocaşul a fost dus în Anglia, unde a dat probe la echipe precum QPR şi Liverpool, iar după o săptămînă de antrenamente cu echipa de juniori a celor de la Tottenham, tînărul va semna pe 2 sezoane!

Îl admiră pe Sînmărtean
Lazăr e considerat de specialişti drept un mare talent, lumea prin Vaslui alintîndu-l "noul Sînmărtean": "Lucian e idolul meu, sper că voi ajunge ca el într-o bună zi. Pot să zic că fotbalistul meu preferat este Toure Yaya, de la Manchester City".

Minivedetă după debut!
Dacă înainte era salutat doar de prieteni, acum, după debutul său în Liga 1, Rareş Lazăr de la FC Vaslui a devenit mult mai cunoscut. "N-am realizat încă nimic în fotbal, sînt la început şi am planuri mari pe viitor. E foarte important pentru mine că am intrat într-un top select, alături de Hagi, Balaci sau Răducioiu, dar acum eu trebuie să demonstrez ceea ce pot! Le promit tuturor că mă voi ţine de treabă şi vor mai auzi de mine şi pe viitor", a punctat puştiul.

627605-617685-debutanti-liga-1.jpg

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (23)
steaua.libera
steaua.libera  •  29 Iulie 2014, 17:22
Postat de unico_biancorossi pe 29 Iulie 2014, 13:31

tu ai vazut ce fata de shorikar are asta ?..)) ma lashi ?? la naiba...)))

Daca era la Dinamo, era Messi... Rotariu, desi e cu 3 ani mai mare, tot cam ca asta arata..

sibelius
sibelius  •  29 Iulie 2014, 17:01
Postat de unico_biancorossi pe 29 Iulie 2014, 13:31

tu ai vazut ce fata de shorikar are asta ?..)) ma lashi ?? la naiba...)))

Asta se bucura ca a scapat de scoala si are si el o vacanta in Londra. E plina lumea de juniori care s-au lasat de fotbal la 18 ani.

sibelius
sibelius  •  29 Iulie 2014, 16:59
Postat de maianimalule pe 29 Iulie 2014, 15:26

iti faci prea multe griji pentru el , sunt sigur ca multi dintre juniorii lu' tottenham sunt mai bine platiti decat titularii vostri

Iar eu pun pariu ca juniorii nu primesc niciun ban. Da' e grele logica.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează
Close