INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANTRENOR

EXCLUSIV Un alt antrenor român a decis să plece de la cârma echipei » "Nu mai vrea să-și prelungească înțelegerea! Are nevoie de o altă provocare"

Articol de GSP - Publicat marti, 16 mai 2017 11:25

Tehnicianul român Ciprian Panait este pentru a doua oară consecutiv campionul Arabiei Saudite, dar acesta nu mai vrea să rămână la echipă și din sezonul viitor.

Echipa sa, Al Hilal, a devenit campioană la under 21, la capătul unui sezon foarte disputat, în care i-a depășit pe rivalii de la Al Ahly și Al Nasr.

Un impresar din Golf care colaborează de ani buni cu antrenorii români din zona arabă a declarat în această dimineață pentru GSP.RO că Ciprian Panait nu mai vrea să-și prelungească contractul cu Al Hilal, care expiră la finele acestei luni.

"Ciprian are nevoie de o altă provocare pentru că la Hilal a dovedit tot ce era de dovedit. A câștigat de două ori campionatul cu echipa olimpică și în momentul de față are nevoie de o altă șansă în carieră. La Al Hilal a câștigat tot. A fost și principal pe banca primei echipe.

Nu-și mai dorește să prelungească contractul cu saudiții, vrea să plece la finalul contractului! Și-a depășit condiția de antrenor under 21. A făcut față și la echipa mare, dar are nevoie de o nouă promovare la nivel superior. E decis să plece de la echipă pentru că are nevoie de o nouă provocarere! Asta e decizia lui în acest moment", a dezvăluit impresarul pentru Gazetă.

"Am scris istorie la Al Hilal! A fost un an greu, am muncit mult alături de cei din echipă și până la urmă am reușit o performanță incredibilă!"
Ciprian Panait, în urmă cu o săptămână

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează