INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  OFERTĂ

EXCLUSIV Un antrenor român a refuzat să preia o echipă din Emiratele Arabe Unite » "Vreau să-mi duc la bun sfârșit proiectele pe care le am!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 februarie 2017 17:16

Românii au mare succes în Golf, iar acest lucru este confirmat și de Ciprian Panait, fost antrenor secund la Rapid și FC Vaslui, în prezent "principal" la echipa Under 21 (echipa olimpică) a celor de la Al Hilal.

După ce în sezonul trecut echipa sa a cucerit titlul cu o diferenţă de 11 puncte faţă de a doua clasată, Al Shabab (55 de puncte), antrenorul născut la Ploiești a fost inclusiv antrenor principal la Al Hilal, acolo unde n-a cunoscut înfrângerea în cele 7 meciuri pe care le-a avut.

Performanțele pe care le are cu Al Hilal i-au făcut pe șefii altor echipe să trimită oferte pe numele antrenorului român. Acesta a fost contactat de mai multe formații care i-au propus să-l numească antrenor principal, dar de fiecare dată a refuzat. Au existat discuții cu echipe din Arabia Saudită, Emiratele Arabe Unite, dar și din Qatar.

Din informațiile Gazetei, toate ofertele erau mult mai bune din punct de vedere financiar, dar românul de 40 de ani nu a vrut să se despartă de Al Hilal. "Ciprian a avut o ofertă foarte bună de la Al Wahda din Emiratele Arade Unite, acum câteva săptămâni, dar a preferat să nu plece! Al Hilal face parte din familia lui", spune unul dintre colaboratorii românului.

"Am contract cu Al Hilal și sunt non-stop la dispoziția clubului. Sper să am rezultate bune în continuare, pentru ca fanii și cei din conducere să fie mulțumiți de mine. E important să fim sănătoși pentru a putea avea tot ce ne dorim!", a spus Panait pentru GSP.ro.

Acesta a comentat și ofertele pe care le-a primit: "Mă simt foarte, foarte bine aici, fanii sunt senzaționali, trăiesc prin ei. Nu vreau să vorbesc despre alte oferte, sunt concentrat sută la sută la ce am de făcut la Al Hilal! Vreau să ieșim din nou campioni și să îi fac pe fani să se simtă mândri de echipa lor. Vreau să-mi duc la bun sfârșit proiectele pe care le am aici, nu mă gândesc la plecare".

"Mă simt foarte bine la Al Hilal și vreau să le mulțumesc Înălțimii Sale Regale, Prințul Nawaf bin Saad, dar și managerului echipei, Fahad Mfarage, pentru că mi-au dat încredere!"
Ciprian Panait, antrenor echipă olimpică Al Hilal

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  17 Februarie 2017, 09:11

”vreau să le mulțumesc Înălțimii Sale Regale”... Grea limbă engleza asta... Stalcesti romana cu ea, ca pe la noi prin sat se zice ”Alteta regala”, nu?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează