INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ARABIA SAUDITĂ

EXCLUSIV Un antrenor român face senzație în Arabia Saudită » E pe primul loc cu Al Hilal și are oferte de mii de euro din Golf!

Ciprian Panait
Ciprian Panait

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 octombrie 2016 12:28

Ciprian Panait a fost cooptat în stafful primei echipe de la Al Hilal de Laurențiu Reghecampf în urmă cu doi ani, dar după ce acesta a fost demis, saudiții au decis că Panait merită să fie singurul român care să rămână la echipă.

După plecarea lui Reghe, Ciprian (40 de ani) a stat pe banca primei echipe ca interimar, apoi saudiții au decis că are nevoie de o echipă pe care să o conducă și în care să-și pună toată priceperea. Așa că, oficialii din Arabia Saudită au decis ca acesta să fie noul antrenor principal al "olimpicilor" lui Al Hilal.

Echipa sa a cucerit titlul cu o diferenţă de 11 puncte faţă de a doua clasată, Al Shabab (55 de puncte), iar pe poziția a treia s-a clasat Ahli Jeddah! Echipa antrenată de Panait a marcat 64 de goluri și-a primit doar 11.

După problemele din ultima perioadă de la prima echipă, prinţul Nawaf bin Saad a decis să apeleze din nou la Ciprian, așa că acesta a fost numit din nou interimar, iar rezultatele au început să fie din nou la înălțime! Instalat de o lună pe banca lui Hilal, a reușit să ducă echipa pe primul loc în clasamentul Arabiei Saudite, peste Al Ittihad,  Al Nasr sau Al Shabab. Sub conducerea antrenorului român, saudiții nu au pierdut nici un meci și au câștigat la scor ultimele două partide, 4-0 cu Al Faysaly și 6-1 cu Al Khaeleej, fiind la trei puncte distanță de ocupanta locului doi.

Parcursul foarte bun pe care l-a avut la echipa Olimpică a lui Al Hilal, dar mai ales ultima lună la echipa mare, l-au adus pe Panait în vizorul mai multor cluburi importate din Golf. Sursele Gazetei susțin că acesta a fost contract de mai multe echipe care i-au propus să-l numească antrenor principal! Iar ofertele financiare pentru acesta au fost pe măsură! Din informațiile pe care Gazeta le are, Panait nu a oferit niciun răspuns ferm celor care l-au contactat și a decis să rămână pentru moment la Al Hilal, dar nu exclude o despărțire de echipa cu care a cunoscut faima ca antrenor.

Ciprian Panait e doctor în Educație Fizică și Sport, absolvent al UNEFS cu nota 10. A lucrat la mai multe echipe din România, printre care Rapid și FC Vaslui, dar a decis că are nevoie de o provocare și a plecat în Arabia Saudită, în urmă cu doi ani.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (2)
jullien_alphonse
jullien_alphonse  •  22 Octombrie 2016, 13:28

Jurnalismul presupune calitate, aici e ceva in genul "glob"-ului blog becaliot, blogger de cinşpe bani... poate candida in sectorul 5 pentru un mandat de deputat.

florar
florar  •  22 Octombrie 2016, 13:15

Jurnalist...Auzi are oferte de mii de euro...Pai si la noi sunt oferte de mi de euro...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează