INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LITIGIU

EXCLUSIV Victor Pițurcă a dat lovitura și va încasa o sumă uriașă! Anunțul a fost făcut azi

Articol de - Publicat joi, 01 februarie 2018 13:25

Victor Pițurcă a câștigat definitiv procesul cu Al Ittihad, fosta sa formație. Echipa din Arabia Saudită trebuie să-i plătească lui Pițurcă 2 milioane de euro, după ce nu l-au plătit în al doilea mandat.

Inițial, în august, Pițurcă a câștigat procesul la TAS, dar arabii au făcut recurs la Tribunalul Federal Elveția în octombrie 2017. Recursul arabilor a fost respins azi, iar Pițurcă va primi în scurt timp banii. El a fost reprezentat de CPV Partners, o societate de avocatură elvețiană cunoscută ca fiind specializată în dreptul sportiv.

De două ori a antrenat Victor Pițurcă, 61 de ani, la Al Ittihad, în Arabia Saudită (2014-2015 și 2015-2016), și de fiecare dată a plecat în conflict, cu contractul reziliat și salariul neplătit.

Pițurcă are deja o tradiție în a câștiga litigiile cu fostele cluburi. În 2011, FRF a decis că trebuie să primească 7 milioane de euro despăgubiri de la Adrian Mititelu, reprezentând clauza de reziliere a contractului cu FC U Craiova, prima de instalare și restanțe salariale. Suma nu i-a fost achitată însă nici până acum, din cauza falimentului în care a intrat societatea pe care funcționa gruparea alb-albastră. 

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (12)
montgomerry
montgomerry  •  01 Februarie 2018, 20:04

Antrenor mediocru,dar inteligent. Omul stie ce clauze sa stipuleze in contract, ai semnat, platesti,asta e.

andy_2008
andy_2008  •  01 Februarie 2018, 19:12

Mare antrenor,castiga bani din DEMISII........

redshow
redshow  •  01 Februarie 2018, 17:08

Pe Mititelu l-a inselat cum a vrut el pentru ca era un satean lipsit de materie cenusie...dar daca incearca sa-i faca pe jocheii de camile s-ar putea sa se trezeasca dormind cu pestii pe fundul Golfului.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează