INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

EXCLUSIV/ VIDEO A plecat de la Steaua pentru o experiență în străinătate, iar acum le propune un "superatacant" forțelor din Liga 1: "Luați-l repede, e top class!"

Articol de GSP - Publicat marti, 27 septembrie 2016 14:24

 Paul Pârvulescu a vorbit în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor despre viața din Austria și-l propune granzilor din România pe colegul său din atacul lui St. Polten, spaniolul Daniel Segovia.

"Recomand tuturor antrenorilor din România să urmărească un superatacant, care le dă clasă multor fotbaliști din Liga 1: Daniel Segovia!

Ar face față la orice echipă din fotbalul românesc. Ar juca fără probleme la echipe de top precum Steaua sau Dinamo. Căutați imagini cu el pe internet, e top class pentru Liga 1", a zis Pârvulescu.

FACE CÂT MORAR de lA ASA

Pontul lui Pârvulescu pe piața transferurilor nu rupe însă gura târgului pe hârtie. Segovia are deja 31 de ani, e cotat la 350.000 de euro pe transfermarkt.de, cât Vlad Morar de la Tg. Mureș, nicio selecție la vreo "națională" și a marcat de 3 ori în 8 partide din campionat, în acest sezon. 

350.000 €este cota lui Segovia pe transfermarkt 

4 goluri 
în 10 meciuri are atacantul lui St. Polten 

Fundașul lui St. Polten este mirat de felul în care se joacă în Austria și de comportamentul antrenorului, total diferit față de cel al tehnicienilor din România:

"Am rămas șocat când antrenorul ne-a transmis înaintea meciurilor de acasă că nu vom rămâne în cantonament!

Ne-a zis direct «Bă băieți, ne vedem mâine la stadion cu două ore înainte de meci! Aveți grijă de voi!». După meciuri plecăm acasă imediat, nu rămânem în cantonament".

Citește întreg interviul cu Paul Pârvulescu în ediția tipărită sau cea digitală a Gazetei Sporturilor. Ce spune despre o revenire în România și cum este viața în Austria.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (8)
ray51
ray51  •  28 Septembrie 2016, 09:47

Grija fata de meseria pe care ai imbratisat-o trebuie sa o ai tu insuti. La noi, te pandesc si ce pui in pat si de cate ori, ce duci la gura si de cate ori, daca mergi direct acasa sau te abati... Metehne criptocomuniste. Daca esti profesionist arati asta la antrenamente si pe teren. De-ajuns!

iguanas8585
iguanas8585  •  27 Septembrie 2016, 18:41

ce inseamna sa fii *** la palat :))) "Ar face față la orice echipă din fotbalul românesc. Ar juca fără probleme la echipe de top precum Steaua sau Dinamo. Căutați imagini cu el pe internet, e top class pentru Liga 1", a zis Pârvulescu.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1446025852379084
Dragos Nastase  •  27 Septembrie 2016, 17:02

Negoița fi baiat destept daca Pirvulescu il recomanda stie baiatu de ce . Pina nu intra Ciobanu pe fir are 31 de ani joaca linistit pina la 34 si 3 ani da randament castiga si el un ban si castiga si Dinamo un jucator bun si cu gindul la clubul la care activeaza asta nu mai vine sa vizeze cai verzi pe pereți. Deci chiar e scula si Gnohere oricum pleaca iar tancul NEMEC e bun dar acolo 10-15" pe final cand vrei sa fortezi .

Vezi toate comentariile (8)
Comentează