INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANGLIA

EXCLUSIV Vlad Dragomir, românul lui Arsenal, trebuie să devină noul Ozil: "Mi s-a spus să îl studiez și să joc ca el"

Articol de GSP - Publicat marti, 05 ianuarie 2016 11:11

Vlad Dragomir a ajuns în vară la Arsenal și este considerat a fi unul dintre cei mai promițători jucători români.

Mijlocașul de 16 ani a acordat un interviu în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor și a vorbit despre cariera sa și despre experiența de la Arsenal.

Dragomir a dezvăluit că cei de la Arsenal i-au cerut să îl urmărească pe Mesut Ozil, playmaker-ul formației londoneze, și să joace ca el.

"Mie mi se cere să joc cam ce joacă şi Mesut Ozil la echipa mare, fiindcă evoluez pe postul lui. Îmi pun înregistrările cu el, trebuie să-l studiez şi să încerc să fac cît mai multe din ceea ce reuşeşte el. Cum pasează, cum gîndeşte fazele, cum îşi pune în valoare coechipierii. Pot să spun că am devenit specialist în Mesut Ozil", a declarat Dragomir pentru Gazeta Sporturilor.

Mijlocașul român a vorbit și despre antrenamentele pe care le-a avut sub comanda lui Henry și despre relația pe care o are cu fostul fotbalist.

"Am avut cîteva clinciuri cu Thierry Henry. La antrenamente m-a cam rupt de vreo două ori la antrenamente. El a antrenor secund la echipa U 18, e responsabil cu atacanţii. Se mai bagă la miuţe cu noi şi intră tare. Am încercat de cîteva ori să-l driblez sau să-i iau mingea şi m-a pus la pămînt. O dată mi-a pus-o direct pe gleznă, altă dată m-a lovit serios în coapsă.

Ne pregăteşte pentru ceea ce înseamnă fotbalul adevărat. Nu îi zice nimeni nimic. Mare fotbalist. Mă place, îmi dă sfaturi, e interesat de mine fiindcă eu sînt cel care trebuie să-i pună în valoare atacanţii", a adăugat Dragomir.

Citește în ediția tipărită sau în varianta digitală ce spune Dragomir despre pregătirea pe care o face la Arsenal, relația cu antrenorul Arsene Wenger și despre cum s-a acomodat în Anglia.

Alte subiecte exclusiv print de azi:

» Reghecampf rîde de rivale: "Steaua şchioapătă, vine Reghe şi începe să bată tot! Ha, ha, ha!"

» Lista lui Iordănescu: selecționerul vrea 9 fotbaliști de la Steaua în cantonamentul "naționalei"!

» Elhamed cerut înapoi la Dinamo: în ce condiții s-ar putea întoarce în Liga 1

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
920930717928342
Daniel Duhalm  •  05 Ianuarie 2016, 18:07

Antrenamentele in Anglia sunt grele...la 16 ani ai lui...se maturizeaza rapid la Arsenal...in Romania fotbalistii de varsta lui inca stau la miute...simuleaza alergarea..efortul..si au pretentii de mii de euro/luna ...mai trag ceva pe nas in club ...o doza de amor ghebos cu o prapadita...si se cred mari fotbalisti....dar la varsta senioratului 99% si-au ratat viata si vocatia....fara viitor in sport...fara multa scoala serioasa..vor fi mai saraci ca oamenii strazii....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează