INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ZENIT ST. PETERSBURG

Fabulos! Mircea Lucescu a primit câteva cadouri extrem de valoroase din partea rușilor de la Zenit

Articol de GSP - Publicat joi, 08 septembrie 2016 20:52

Mircea Lucescu e pe cai mari în Rusia, unde o antrenează pe Zenit Sankt Petersburg. Rușii vor să fie siguri că antrenorului român nu-i lipsește nimic și pentru asta s-au gândit să-i ofere câteva cadouri.

"Il Luce" a primit din partea oficialilor ruși două mașini de lux și un șofer personal spune agentul său, Arcadie Zaporojeanu.

"A primit din partea clubului două mașini. Un Nissan Patrol, cu șofer care îi stă la dispoziție 24 de ore din 24. În plus, mai beneficiază de un Mercedes ultimul tip, care este destinat transportului familiei sale. Această mașină nu are șofer. O conduce cine dorește, soția, copiii, nu are importanță", a spus Zaporojeanu pentru Fanatik.

4.000.000 €e salariul anual al lui Lucescu la Zenit

Lucescu a primit și o locuință într-un cartier de lux: "Nu s-a decis, deocamdată, asupra locuinței. Dar are două variante. Poate opta pentru o vilă cu curte, cu vedere către râul Neva, într-o zonă verde, superbă, de vis. Sau poate alege un apartament de lux, într-o zonă rezidențială unde locuiesc mai multe VIP-uri din Sankt Petersburg, pe o insulă de poveste. Cât de curând va alege. Nu vrea să ia o decizie în pripă, pentru că acolo va locui pentru cel puțin trei ani".

Zenit e abia pe locul 4 în prima ligă din Rusia, cu 9 puncte din primele cinci etape.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
travka
travka  •  09 Septembrie 2016, 08:30

Nissan Patrol nu e masina de lux nici de departe, si nici Mercedes nu e, Patrol e un Nissan plin de plastic ieftin iar Mercedes e masina premium, lux sunt Rolls Royce, Bentley etc

merace
merace  •  09 Septembrie 2016, 00:36

Il Luce merita, ca e un antrenor valoros si Zenit recunoaste asta... Nu merita comparat cu Gigi, a carui valoare sta in eficienta folosire a valizelor ca sa joace "corect" concurenta fomista si sa lase Steaua sa castige...

steaua1986forever
steaua1986forever  •  09 Septembrie 2016, 00:20

Nissan Patrol mașină de lux? Poate in Moldova impresarului respectiv. Probabil Rolls, Bentley & restul sunt niste mașini de duzina fara marea masina de lux Nissan Patrol......

Vezi toate comentariile (3)
Comentează