INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  METROSPORT

Familist convins » Florin Andone își petrece timpul liber alături de mama și fratele său

Articol de GSP - Publicat joi, 26 ianuarie 2017 00:00

Florin Andone a profitat de zilele libere pe care le-a avut după partida cu Las Palmas, meci în care golul lui a adus un punct echipei sale, pentru a merge acasă, la mama sa, în localitatea Vinaros din Spania.

Jucătorul român de 23 de ani preferă să petreacă timpul liber ori de câte ori poate cu mama, fratele și iubita sa, columbianca Yolanda.

Sâmbătă, pentru Deportivo La Coruna urmează un alt meci în deplasare, unde Andone o va întâlni pe Eibar.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
forzzainter
forzzainter  •  26 Ianuarie 2017, 10:16

Un baiat cu mult bun simt, care cu multa munca si modestie a ajuns, unde a ajuns! Bv lui!! La varsta si la forma in care se afla, va prinde o echipa f buna, cat de curand ! Pacat ca a avut ghinionul ca la Euro sa fie "antrenat" de un senil. Daca ar fi jucat titular , poate, poate am fi avut alt suflu in atac...Multa bafta Florine !!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează