INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FIORENTINA

Fanii Fiorentinei pun presiune pe antrenor pentru a-l folosi pe Ianis » Hagi jr. lăudat de suporterii viola: "E deja cel mai bun din lot"

Ianis Hagi // Foto: Guliver/GettyImages
Ianis Hagi // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 august 2017 17:23

Ianis Hagi a fost promovat la prima echipă a Fiorentinei, unde a avut și câteva evoluții extraordinare, și a luat deja ochii fanilor formației italiene.

De altfel, suporterii trupei lui Stefano Pioli l-au lăudat pe fiul lui Gică Hagi pe site-ul oficial al fanilor violanation.com.

"Stilul său îl ajută să se desprindă foarte uşor de adversari. Nici nu-şi dau seama că a dispărut! Calitatea lui de a da o pasă care ucide adversarul e foarte importantă. În privinţa loviturilor libere, s-ar putea să fie deja cel mai bun din lot.

Probabil va avea un impact asemănător lui Federico Chiesa, va veni de pe bancă. Viteză superioară faţă de cea pe care o au ceilalţi ar trebui să-l facă o vedetă. Am fi şocaţi dacă nu marchează cel puţin 6 goluri şi nu dă câteva pase decisive până la finalul anului", scrie site-ul italian.

4 goluri a marcat Ianis Hagi în perioada de pregătire pentru Fiorentina

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
943833122426614
Marius Petrea  •  19 August 2017, 19:54

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

113057495799230
Dorin Dorin  •  19 August 2017, 19:40

Mai editorule ,mare e gradina tu esti primul care a sarit gardul daca si copilul asta e o vedeta inseamna ca eu am inebunit si nu ma mai intereseaza fotbalul pe veci,nu mai ridicati in slavi anonimaturile ca el acolo a ajuns prin influentile lui taica-su nu prin valoare hai sa fim realisti

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  19 August 2017, 18:41

...care fani ?...ta su si cu ma sa ?...plus sora sa ?...ce faci domle ?...ce scrim anonime ca in comunism ?...un grup de oameni ai muncii ?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează