INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Fanii lui City nu-l vor pe "Dracula" Pantilimon: "E mediocru, înalt ca un copac şi slab rău în aer"

Pantilimon nu e pe placul fanilor englezi
Pantilimon nu e pe placul fanilor englezi

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 august 2011 00:00 / Actualizat vineri, 05 august 2011 12:31

Suporterii lui Manchester City nu privesc cu ochi buni eventualul transfer al lui Costel Pantilimon la formaţia engleză. Pe un forum al fanilor echipei lui Mancini, mancityfans.net, aceştia şi-au exprimat nemulţumirea că şefii formaţiei nu s-au orientat spre un goalkeeper britanic, şi au preferat să aducă unul necunoscut lor.

Iată cîteva din mesajele postate pe forum:

"Toate ziarele româneşti spun că l-am transferat. Ce greşeală am făcut! Băiatul ăsta e mediocru! Stuart Taylor e o clasă peste el, îl văd jucînd în fiecare weekend. Pantilimon a apărat la naţională, dar numai pentru că celălalt portar era ieşit din formă.  Dacă Mancini confirmă asta, am făcut o greşeală mare. E înalt ca un copac, asta e o calitate să zicem, dar în aer e slab rău. Pînă şi Dennis Wise îi poate da gol cu capul"
PeterParker

"Nu sună prea bine. Oare de ce le-o fi dat prin cap să caute un portar în toată lumea cînd sînt cîţiva buni şi experimentaţi în Anglia? E chiar stupid!"
Niall Quinns Discopants

"Transferul ăsta nu are sens. Un portar tînăr, care vrea să fie numărul 1 la naţională, să vină la o echipă unde ştie sigur că va fi rezervă? Dacă la vîrsta asta nu vrei să joci fotbal, atunci ai o problemă!"
PP

"Un portar român căruia îi e frică să iasă pe centrări? (n.r. joc de cuvinte în limba engleză, cross înseamnă centrare şi cruce) Să fiu al naibii, ăsta e Dracula!"
Nigels Tackel

Pantilimon e deja la Manchester, unde face azi vizita medicală, şi ar putea semna cu englezii pentru aproximativ 2,9 milioane de euro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (26)
inima_de_caine
inima_de_caine  •  06 August 2011, 13:34

"Transferul ăsta nu are sens. Un portar tînăr, care vrea să fie numărul 1 la naţională, să vină la o echipă unde ştie sigur că va fi rezervă? Dacă la vîrsta asta nu vrei să joci fotbal, atunci ai o problemă!" De departe, acesta este cel mai pertinent comentariu. Ce nu înţelege user-ul britanic sau poate doar a omis e că jucătorii din România nu pleacă pentru a evolua profesional, fotbalistic, ci DOAR pt BANI! Pt ei, aceasta e singura forma de evoluţie, cea care le conferă posibilitatea de a se înţoli, de a se afişa prin occident, de a se simţi astfel aparţinători ai acelei lumi, departe de atmosfera excrementală din România! Iar fotbalul nu e scopul, ci doar instrumentul!

shumi_panco_gool
shumi_panco_gool  •  05 August 2011, 19:14

daca era in italia sau spania mai ziceam ca au motive sa fie exigenti, dar sa fim seriosi:gafele de portar au fost inventate in anglia!!!!englezii au doar traditia de natiune fotbalistica...tineti minte:in cativa ani nu se vor mai califica nici ei la niciun turneu final...avem 5-6 portari mai buni decat titularul buturilor nationalei lor!!!

luciano86
luciano86  •  05 August 2011, 16:11
Postat de cinva pe 05 August 2011, 13:04

S-ar putea să aibă dreptate englezii... Panti are reflexe extraordinare, dar chiar e slab la ieşiri şi nici organizarea apărării nu-i e punct forte. Totuşi, e de-al nostru deci e cel mai bun din lume. Mă rog, dntr-o lume destul de restrânsă.

e printre cei mai buni portari din lumea noastra :))

Vezi toate comentariile (26)
Comentează
Close