INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ESPANYOL - BARCELONA 0-0

Fanii lui Espanyol sînt la picioarele lui Gâlcă: "Real Madrid ar trebui să îl dea afară pe Rafa Benitez și să îl aducă pe Gâlcă"

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 ianuarie 2016 11:03

Fanii lui Espanyol au fost încîntați de evoluția echipei lor în derby-ul cu Barcelona, 0-0, și l-au lăudat pe Costel Gâlcă.

Catalanii au postat mai multe mesaje pe Twitter în care îi mulțumeau antrenorului român pentru modul în care jucat echipa și se declarau fericiți după acest rezultat.

"Real Madrid ar trebui să îl dea afară pe Rafa Benitez și să îl aducă pe Gâlcă", a fost unul dintre mesaje.

"Bravo Gâlcă", a scris un fan.

"Îmi place discursul ambițios al lui Gâlcă. A vrut să aibă mai multe ocazii și să țină de minge. Fotbalul total propus de el ne va face fericiți", a notat un suporter.

"Încep să se vadă primele schimbări de la venirea lui Gâlcă. Antrenoul propune un fotbal intens și un fotbal cu ocazii", a postat un spaniol pe Twitter.

"Mulțumim Gâlcă pentru că ne-ai readus speranța", a fost unul dintre mesajele adresate românului.

"Îmi place mult de Gâlcă. Este curajos și a demonstrat-o făcînd schimbări ofensive", a mai scris un fan.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
babahuda
babahuda  •  03 Ianuarie 2016, 16:59
Postat de randoom_._ pe 03 Ianuarie 2016, 16:33

pai galca nu a antrenat fcdb aka dinamo aka rusinea romaniei. dar in rest ai dreptate,dinamovistii sunt cele mai infecte forme de viata de pe pamant. bine ca numarul lor este asa de mic,ca nici nu conteaza. bine ca dinamo trece prin cele mai mari umilinte din istoria ei,acuma cand mass media este la putere si vad toti.

control

ralffy_mr
ralffy_mr  •  03 Ianuarie 2016, 16:45

hahahahaHAHAHA!!! asta e cea mai tare!! : "Bravo Gâlcă", a scris un fan. Ziaristi ***!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

randoom_._
randoom_._  •  03 Ianuarie 2016, 16:33
Postat de babahuda pe 03 Ianuarie 2016, 14:39

si-a patat cv-ul antrenand fcb-ul ....singurul om de calitate care la avut vreodata fcb-ul si si-a batut joc de el ...un om politicos ,respectuos cu toti care era angrenat in competitie ,si-a jucat caretea cinstit (a se citi GALCA si-a jucat cartea cinstit nu si ceilalti din club ,de kla patron pana la mascaricii din studiourile jijitv si presedintele de imagine )a indurat toate marsaviile patronului a lui ducadam,argaseala ..la fcb nu au ce cauta cei care au calitate de om ..acolo sunt acceptati oameni gen reghe numbert sau cum s-o scrie ,ducadam,jucatori ca popa,chipciu ,stanciu etc acestia sunt pe sablonul fcb ,aroganti,inganfati,ipocriti ,simulanti invatati cu favorurile date de arbitrii si epo ..Galca era in afara acestui peisaj ,deac eea din partea mea un mare RESPECT ... oamenii in general (nu fcb-istii) cunosc valorile umane si le respecta ...

pai galca nu a antrenat fcdb aka dinamo aka rusinea romaniei. dar in rest ai dreptate,dinamovistii sunt cele mai infecte forme de viata de pe pamant. bine ca numarul lor este asa de mic,ca nici nu conteaza. bine ca dinamo trece prin cele mai mari umilinte din istoria ei,acuma cand mass media este la putere si vad toti.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close