INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FIORENTINA

Fiorentina a anunțat oficial transferul lui Ianis Hagi: "Avem plăcerea să vă spunem că am semnat cu jucătorul de 17 ani"

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 iulie 2016 17:45

Site-ul oficial al Fiorentinei a anunțat oficial transferul lui Ianis Hagi de la Viitorul la formația italiană.

Mijlocașul de 17 ani va juca în sezonul viitor pentru Fiorentina, iar Hagi Jr. s-ar putea întâlni în Serie A și cu Răzvan Marin, jucător dorit insistent de AS Roma.

"Fiorentina are plăcerea să anunțe că a ajuns la un acord definitiv cu jucătorul în vârstă de 17 ani, mijlocașul român Ianis Hagi de la FC Viitorul"

31 meciuri
a bifat Ianis în sezonul trecut pentru Viitorul și a marcat trei goluri

ianis

Save

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (38)
181434968924143
Lucian Stoica  •  11 Iulie 2016, 07:55

Iar eu am deosebita placere sa va anunt, *** de la Fiorentina, ca ati facut cea mai idioata tranzactie din istoria clubului...oameni buni, *** ***, Ianis Hagi, este o nulitate absoluta, probabil ca veti fi nevoiti sa-l imprumutati prin liga a 4-a a 5-a si sa-l platiti regeste ca niste prosti afaceristi...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ralffy_mr
ralffy_mr  •  11 Iulie 2016, 03:21
Postat de valii_sv pe 11 Iulie 2016, 00:04

Sa vedem cat rezista prin Italia ! Acolo nu mai e taticu sa il faca capitan de echipa ! Pun pariu ca in iarna cel tarziu e inapoi la Viitorul (imprumutat) ! Multi tineri mult mai talentati nu au sansa lui sa fie taticu patron de club !

@valii_sv Multii copii talentati au sansa sa le fie Taticu lui Ianis patron!!!! Unde dracu mai joaca atatia pusti in Liga 1 si Liga 2 adunati?!?!?!?!!!

talpaiadului
talpaiadului  •  11 Iulie 2016, 01:56

Din pacate juniorul e slab. Foarte slab.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează