INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Fiorentina îi pregătește o surpriză neplăcută lui Tătărușanu » Un portar din Serie A îi poate lua fața românului

Luigi Sepe
Luigi Sepe

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 iulie 2015 19:16

Neto s-a transferat la Juventus, iar Ciprian Tătărușanu a rămas sigur de poziția de titular în poarta Fiorentinei, însă românul nu primește vești prea bune.

Oficialii formației viola au început deja căutările unui goalkeeper de clasă pentru a-i face concurență între buturi lui Tătărușanu.

Primul pe listă este Luigi Sepe, 24 de ani, portarul lui Napoli, care ultima oară a jucat 31 de partide sub formă de împrumut la Empoli, anunță fiorentina.it.

O altă variantă pentru înlocuirea lui Neto este Alisson Becker, 22 de ani, goalkeeperul lui Internacional din Brazilia.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
madskills
madskills  •  06 Iulie 2015, 09:57

Bufon mai joaca cel putin 1-2 ani, nu inteleg de ce s-a dus Neto sa fie rezerva sa. E un portar foarte bun pentru a fi rezerva

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  05 Iulie 2015, 21:48

...credeam ca vine Ianis Hagi ...

ftwraku
ftwraku  •  05 Iulie 2015, 20:06

Vorbitul vorbelor si analizatului de nimic,noul sport national al romanilor si al presei....cum adica "Un portar din Serie A îi poate lua fața românului " . Poi nu *** ati scris in articol: "Tătărușanu a rămas sigur de poziția de titular în poarta Fiorentinei, însă românul nu primește vești prea bune." Poi se astepta cineva ca Fiorentina sa aiba doar un portar? si cum ii va lua fata viitorului portar cand Tatarusanu a debutat in Seria A la vreo 4 luni de cand a fost transferat? El a fost rezerva de la inceput,conjunctural a mai jucat...NU VIITORUL PORTAR I VA LUA FATA LUI TATARUSANU daca o sa fie titular pentru ca tatarusanu era deja rezerva...DOH!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează