INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SERIE A

Fiorentina mizează pe Ianis! Vestea excelentă apărută azi în presa italiană

Ianis a costat-o 2 milioane de euro pe Fiorentina, vara trecută
Ianis a costat-o 2 milioane de euro pe Fiorentina, vara trecută

Articol de - Publicat joi, 01 iunie 2017 09:53

"Românul ar putea fi unul dintre titulari sezonul viitor, sub comanda lui Stefano Pioli" - a aflat Corriere Dello Sport.

Viitorul sună bine pentru Ianis Hagi. După un an de acomodare cu rigorile fotbalului italian și două apariții în Serie A, în tricoul Fiorentinei, mijlocașul în vârstă de 18 ani va juca un rol esențial la formația Viola din stagiunea viitoare.

Cotidianul Corriere dello Sport a aflat că noul antrenor, Stefano Pioli, va proceda la întinerirea lotului, iar lui Ianis i-ar fi rezervat chiar "un post de titular în linia mediană".

Fiul "Regelui" e considerat cel mai promițător dintre jucătorii de la Primavera. Și a demonstrat-o în 2016-2017, bifând 5 goluri și 3 assisturi în cele 13 partide disputate, atunci când fostul tehnician, Paulo Sousa, n-a avut nevoie de el la prima echipă. Iar în Serie A, după 14 minute cu Cagliari, în tur, antrenorul portughez i-a mai acordat 34 cu Pescara, în ultima etapă.

"Mi-am arătat cât de cât calitățile", a comentat Ianis: "Sper să fi fost o evoluție apreciată". Se pare că da.

48 de minutea jucat Ianis în Serie A pentru Fiorentina

"Nu am jucat foarte mult, dar este un an câștigat pentru mine"
Ianis Hagi, mijlocaș Fiorentina

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (3)
896192067117678
Nello Milano  •  01 Iunie 2017, 14:49

De IANIS al vostru presa din Italia nici nu a auzit ! Ovidiu ziariști tai iar au luat etnobotanice și văd fantome viola ?

tihi
tihi  •  01 Iunie 2017, 12:56

Ianis mai are mult,pana cand ajunge printre jucatorii de top ! Cred ca este de talia seriei 2 ! Trebuie sa se maturizeze dupa care poate urma si visele!!

ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  01 Iunie 2017, 11:36

Vad ca umblati mai mult cu glume pe aici.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează