INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FIORENTINA

Fiorentina nu se lasă! Anunț categoric pentru Gică Hagi » Ce se întâmplă cu transferul lui Ianis

Articol de - Publicat vineri, 05 ianuarie 2018 12:10

Deranjată de comunicatul publicat de Viitorul pe site, (detalii aici) Fiorentina nu acceptă prima ofertă pentru Ianis Hagi și vrea bani mai mulți, susținând că într-un an și jumătate i-a crescut valoarea mijlocașului român.

Fiorentina ține la preț și nu îi dă ușor drumul lui Ianis Hagi. Gruparea viola a refuzat oferta făcută de Viitorul de a-l răscumpăra pe mijlocașul român, 2 milioane de euro, și vrea mai mulți bani pentru a-l ceda. Explicația furnizată de agenția "firenzeviola.it" este că toscanii "sunt convinși că l-au crescut pe Ianis într-o stagiune și jumătate și, față de monentul venirii în Serie A, și cota lui de piață a sporit". Deci, și pretențiile sunt mai mari.

Gazzetta dello Sport a dezvăluit că Fiorentina a fost deranjată de comunicatul publicat de campioana Ligii 1 pe site, "în data de 30 decembrie 2017, Viitorul a transmis în mod oficial clubului Fiorentina, prin intermediul directorului sportiv Pantaleo Corvino, o ofertă de cumpărare definitivă a jucătorului Ianis Hagi pentru aceeași sumă plătită clubului nostru." Cotidianul roz scrie că tratativele rămân deschise și Hagi jr poate pleca dacă tatăl va supralicita. Curtat de Pescara, SPAL, Empoli și Galata, Ianis n-a jucat deloc în acest sezon în Serie A. 

2
 goluri are Hagi în actuala stagiune la Primavera Fiorentinei

750.000 €este cota de piață a lui Ianis Hagi, conform transfermarkt

54 de minute a prins mijlocașul Fiorentinei în primul său sezon din Serie A

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (21)
gtn5
gtn5  •  05 Ianuarie 2018, 18:09

fiorentina a cumparat de la hagi un castravete iar acum hagi cumpara de la ei o muratura,e normal ca italienii sa ceara in plus pentru ,apa,sare,condimente,borcan etc,treaba e simpla,italienii i-au pus toate conditiile la dispozitie iar el nu a confirmat,e o muratura ,daca avea valoare italienii nu-l lasau sa lustruiasca banca,doar nu erau nebuni sa arunce banii pe fereastra,acum l-au prins pe tat-su la cotitura si isi platesc polita pentru teapa luata,bravo lor

risc_mix
risc_mix  •  05 Ianuarie 2018, 16:10
Postat de godot pe 05 Ianuarie 2018, 15:28

Nu e niciun șantaj, e negociere. Au cumpărat o marfă cu 2 milioane, i-a mai costat vreo 4-500 de mii salariul, taxe, chirii, au băgat în el instruire de nivel înalt, deci e normal să ceară mai mult decât au dat, cât să0-și acopere cheltuielile. Faza e că, în afara de taică-su, nimeni nu e atât de nebun să dea măcar 100 de mii de Ianis. Cu 2 milioane cumperi vreo 3-4 brazilieni/argentinieni de 16-17-18 ani, lideri adevărați de generație, fiecare mult peste bublle-boy Ianis ca potențial.

Fals! Orice marfă, la ieșirea din magazin i-a scăzut valoarea cu min. 25%. Nu se mai poate vinde la prețul de cumpărare. Doar dacă îi aduci ceva îmbunătățiri, ceea ce implică niște costuri. Numai că fiorentina nu poate dovedi că a îmbunătățit în vreun fel ,,calitatea mărfii” . Ba din contră. Dacă după 1,5 n-ai reușit sâ-l faci jucător de prima echipă, ai probleme. Investiția e proastă și încerci să recuperezi ceva(vânzare la un preț mai mic, împrumut). Dacă tu însă încerci să vinzi arama la preț de aur , invocând motive aberante ești un prost manager, iar pierderea va fi maximă. D-aia susțin că e un șantaj.

roadghost
roadghost  •  05 Ianuarie 2018, 16:01
Postat de sange_alb.rosu pe 05 Ianuarie 2018, 15:41

Este santaj. Dincolo de cat au dat pe el, si cat i-a costat salariul si restul, afacerea a fost manageriata prost de catre italieni. Valoarea unui jucator nu depinde de cat l-ai pregatit sau ce salariu i-ai dat. Valoarea e data de rezultatele din teren. Daca nu ai de gand sa il folosesti, atunci il dai imprumut, sa joace, sa dea goluri. Nu il tii pe tusa aproape doi ani pentru a pretinde ca i-a crescut valoarea. Fara sa fi jucat nici o echipa nu o sa le dea italienilor 2 milioane pe Hagi jr decat Viitorul. Italienii fac un santaj emotional aici. Daca orice alta echipa ar fi dat 1,5 milioane italienii ar fi acceptat fericiti. Dar daca e vorba de tatal copilului, incearca si ei sa profite de implicarea emotionala a lui Hagi in destinul copilului lui.

Hai sa fim impartiali, daca ii zici santaj, omiti oarecum din rationament faptul ca Fiorentina si-a luat plasa cu Ianis...asa ca pare mai degraba o ambitie a Fiorentinei de a i-o plati cu aceeasi moneda unui negustor indoielnic ca Hagi, atata tot

Vezi toate comentariile (21)
Comentează