INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CORDOBA

Florin Andone a explicat cauzele înfrîngerii cu Valladolid: "A fost vina noastră în întregime"

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 ianuarie 2016 21:48

Cordoba n-a reușit să ia vreun punct pe terenul lui Valladolid, ba mai mult a pierdut meciul din etapa a 22-a din liga secundă spaniolă, scor 0-2.

Deși a fost desemnat jucătorul etapei în runda precedentă, Florin Andone n-a mai reușit să introducă mingea în plasă și de această dată.

Atacantul român în vîrstă de 22 de ani a înscris pînă acum 10 goluri în Liga Adelante și a încercat să explice cauzele înfrîngerii din ultima etapă.

"Credeam că puteam să ne băgăm în apărare, să așteptăm și să jucăm pe contre, dar ne-au luat tare de la început și e foarte dificil să joci, cînd e 2-0 din minutul 10 și pînă la urmă am luat bătaie. Valladolid are o echipă foarte bună și asta s-a văzut pe teren, cred că a jucat mult mai bine ca noi.

E vorba de atitudinea noastră, e vorba de cum am ieșit noi pe teren. Nu e prima dată cînd ni se întîmplă așa. A fost cu totul vina noastră și sper ca în următorul meci să avem o prestație bună și să cîștigăm acasă", a spus Florin Andone la Digisport.

"Azi a fost un meci diferit, nu prea am avut ocazii. Am avut una la sfîrșit, dar am avut ghinion și nu a vrut să intre. Sper să ajung bine la sfîrșitul lunii mai și domnul antrenor să mă aibă în vedere pentru convocarea finală la echipa națională" Florin Andone

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează