INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CORDOBA

Florin Andone a explicat cauzele înfrîngerii cu Valladolid: "A fost vina noastră în întregime"

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 ianuarie 2016 21:48

Cordoba n-a reușit să ia vreun punct pe terenul lui Valladolid, ba mai mult a pierdut meciul din etapa a 22-a din liga secundă spaniolă, scor 0-2.

Deși a fost desemnat jucătorul etapei în runda precedentă, Florin Andone n-a mai reușit să introducă mingea în plasă și de această dată.

Atacantul român în vîrstă de 22 de ani a înscris pînă acum 10 goluri în Liga Adelante și a încercat să explice cauzele înfrîngerii din ultima etapă.

"Credeam că puteam să ne băgăm în apărare, să așteptăm și să jucăm pe contre, dar ne-au luat tare de la început și e foarte dificil să joci, cînd e 2-0 din minutul 10 și pînă la urmă am luat bătaie. Valladolid are o echipă foarte bună și asta s-a văzut pe teren, cred că a jucat mult mai bine ca noi.

E vorba de atitudinea noastră, e vorba de cum am ieșit noi pe teren. Nu e prima dată cînd ni se întîmplă așa. A fost cu totul vina noastră și sper ca în următorul meci să avem o prestație bună și să cîștigăm acasă", a spus Florin Andone la Digisport.

"Azi a fost un meci diferit, nu prea am avut ocazii. Am avut una la sfîrșit, dar am avut ghinion și nu a vrut să intre. Sper să ajung bine la sfîrșitul lunii mai și domnul antrenor să mă aibă în vedere pentru convocarea finală la echipa națională" Florin Andone

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează