INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPANIA

Florin Andone a fost luat la întrebări de spanioli cu privire la echipa națională: "Vrem să ne calificăm de pe primul loc" » Ce spune despre noua lui echipă

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 septembrie 2016 17:36

Florin Andone a acordat un interviu spaniolilor de la AS în care a vorbit despre obiectivele de la naționala României și despre responsabilitatea pe care o are la Deportivo la Coruna.

"La echipa națională a fost ok. Am jucat 70 de minute și echipa a dominat partida, chiar dacă am făcut doar egal. Obiectivul nostru este să facem cât mai multe puncte și să terminăm pe primul loc, pentru a ne califica direct la Cupa Mondială, să nu mai trecem prin meciurile de baraj", a declarat Florin Andone.

Atacantul de 23 de ani a ajuns în această vară la Deportivo în schimbul a 4,5 milioane de euro plătiți lui Cordoba. Andone a fost transferat pentru a lua locul lui Lucas Perez, transferat la Arsenal.

"Nu trebuie să ne gândim ce am fi putut realiza dacă mai era și Lucas, trebuie să privim înainte.Înlocuirea lui este o responsabilitate pentru mine și Adan, dar și pentru ceilalți coechipieri.

Nu trebuie să dau 17 goluri sau să încerc să fiu ca Lucas, trebuie să fiu eu însumi. Nu cred că trebuie să fiu cum a fost el sezonul trecut. Lupta mea este cu mine, trebuie să mă autodepășesc. Mereu am jucat ca vârf împins, mă simt cel mai bine acolo", a adăugat Florin Andone.

6 e locul
ocupat de Deportivo la Coruna în La Liga, cu 4 puncte după primele două etape

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
madalin_eivissa
madalin_eivissa  •  10 Septembrie 2016, 08:28

TRAGE LA POARTA AIA BAIETE ! CAND VII LA NATIONALA INCEARCA SA TRAGI LA POARTA ! INCA ASTEPTAM UN GOL IMPORTANT DE LA TINE, AI MARCAT CU ITALIA IN AMICAL, POTI S-O FACI SI IN PRELIMINARII !! BAFTA !!

haideusicfr
haideusicfr  •  09 Septembrie 2016, 22:32
Postat de mplttev pe 09 Septembrie 2016, 19:36

Mai băieți, nu-l mai popularizați pe anti talentul ăsta. Nu știe cu mingea, nu știe ce-i ăla dribling, n-are lovitură de cap, e mic de statură și totuși e vârf. Ce știe? Știe să împingă zdravăn. Bine, o să-mi spuneți că și Muller era mic de statură dar ăla avea dribling, avea reacție, avea plasament știa să dea goluri și cu spatele la poartă. La fel și Inzaghi. Ăsta al nostru n-are nimic. Să dea Domnul să mă înșel și să aibă Naționala României un vârf penetrant numit Andone, dar nu prea cred.

Din pacate ai dreptate. Dar asa parca ne-am obisnuit. Steaua joaca aiurea ,ziaristii o lauda cati bani a castigat.Stanciu e pe nicaieri , lumea insa il lauda si il mai iau si belgienii. Poate asa trebuie...

10153717967114175
Sebastian Alexandru  •  09 Septembrie 2016, 20:04

Nu oricine știe să dea gol din scăriță. Andone nu-i în stare, ne-a demonstrat-o în meciul cu Muntenegru. dacă știa, acum conduceam grupa. Să dea Dumezeu să mă înșel și eu dar nu-mi inspiră încredere plasamentul lui în raport cu ceilalți, demarcajul, capacitatea de a combina, viteza de reacție și mai ales inspirația. Vreau mai mult de la el.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează