INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LA LIGA

Florin Andone, aproape de o accidentare gravă în meciul cu Espanyol » VIDEO înfiorător cu faultul asupra românului

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 februarie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 28 februarie 2015 10:49

Cordoba a luat iar bătaie în La Liga, de această dată de la Espanyol, scor 0-1, şi a rămas "lanterna roşie" a campionatului spaniol.
Românul Florin Andone a fost titular pentru Cordoba, însă nu a ieşit în evidenţă decît după un fault urît comis de un adversar asupra sa.

În minutul 19 al întîlnirii, aproape de mijlocul terenului, atacantul român a urmărit un balon, a sărit la cap cu Fuentes, dar jucătorul lui Espanyol a sărit cu cotul în gîtul fotbalistului de 21 de ani şi acesta a căzut la pămînt.

Vezi VIDEO cu accidentarea lui Florin Andone

Din fericire, Andone s-a ridicat după cîteva secunde, însă impactul putea fi tragic, existînd multe astfel de exemple în fotbalul mondial. După această fază, Fuentes a fost avertizat cu cartonaşul galben.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
ucv1948
ucv1948  •  28 Februarie 2015, 16:21

chiar l.am urmarit in ultimele meciuri , este un jucator excelent. si este foarte tanar , daca va fi serios va ajunge departe.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  28 Februarie 2015, 12:42

...un super jucator ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează