INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPANIA

Florin Andone are orele numărate la Deportivo » Motivul pentru care a fost pus pe lista de transferuri

Foto: Facebook/@RCDeportivo
Foto: Facebook/@RCDeportivo

Articol de GSP - Publicat luni, 18 decembrie 2017 15:46

Florin Andone a trecut pe lista neagră a celor de la Deportivo la Coruna având în vedere problemele disciplinare pe care le-a avut în ultima perioadă, iar presa din Spania anunță că atacantul român va părăsi gruparea în această iarnă.

" Florin Andone are orele numărate la Deportivo", anunță Futbolistos.es, care adaugă că Depor speră să recupereze bani investiți în transferul jucătorului de 24 de ani. Andone nu a făcut parte din lotul lui Deportivo pentru partida cu Barcelona, pierdută 0-4 pe Camp Nou.

În timpul săptămânii trecute, Andone s-ar fi plâns de probleme la aductori, dar sursa citată susține că principalul motiv pentru care tehnicianul nu se mai bazează pe el sunt problemele de disciplină. La finalul lunii noiembrie, Andone s-a luat la bătaie cu un coechipier.

Ultimul meci al celor de la Deportivo în acest an calendaristic va fi cel de pe teren propriu cu Celta Vigo, înainte ca La Liga să ia o pauză de două săptămâni.

În ultimele două luni de zile, Andone a jucat doar în trei meciuri pentru Deportivo, iar în toate a fost introdus din postura de rezervă. În alte trei a fost lăsat pe bancă, înainte de a fi în afara lotului pentru disputa cu Barcelona.

5.000.000 €a plătit Deportivo la Coruna pentru transferul lui Florin Andone de la Cordoba, în vara lui 2016

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
ray51
ray51  •  19 Decembrie 2017, 09:00

Depor o fi gresit in vara dar si chemarea la Nationala i-a daunat.

10204390237636316
Constantin Rusanda  •  18 Decembrie 2017, 17:17

Depor a gresit. Trebuiau sa-l lase sa plece la Burnley in vara. Isi dublau banii....dar na'....s-au tiganit la 2 milioane (in valoarea totala a transferului, nu erau multi)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează