INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPANIA

Florin Andone, dat exemplu în Spania: "Vreau ca jucătorii mei să-l imite"

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 ianuarie 2016 18:46

Florin Andone a crescut foarte mult în ultimul an și jumătate de cînd a ajuns să îmbrace tricoul celor de la Cordoba. Deși a fost adus pentru echipa secundă, atacantul român s-a impus imediat la prima formație.

Mai mult, fotbalistul în vîrstă de 22 de ani a devenit între timp cel mai iubit jucător al andaluzilor și în urmă cu cîteva zile și-a prelungit contractul cu Cordoba.

Antrenorul echipei secunde a celor de la Cordoba, Luis Miguel Carrion, îl consideră pe român un bun exemplu de urmat pentru tinerii pe care îi pregătește.

"Florin este un exemplu pentru toți cei de aici. Vreau ca toți jucătorii mei să îl imite, pentru a progresa la rîndul lor", a declarat Luis Miguel Carrion în presa spaniolă.

Cordoba B este lider în seria a 10-a din Liga a 4-a spaniolă.

2.000.000 €e cota de transfer a lui Florin Andone, conform transfermarkt

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează