INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPANIA

Florin Andone e OUT de la Deportivo » Anunțul făcut astăzi de spanioli + Ratează și amicalele naționalei

FOTO: Facebook @Deportivo la Coruna
FOTO: Facebook @Deportivo la Coruna

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 martie 2018 10:57

Florin Andone (24 de ani) va pleca de la Deportivo la Coruna la finalul sezonului, indiferent de poziția pe care formația galiciană o va ocupa.

Deportivo la Coruna are șanse mici să se salveze de la retrogradare, iar conducerea clubului a anunțat deja strategia pentru sezonul următor. Vedetele formației, Florin Andone, Juanfran și Sidnei, au fost puse pe lista de transferuri, anunță cei de la elgoldigital.com.

Deportivo este penultima în La Liga, la 6 puncte de Levante, prima formație aflată deasupra liniei. Galicienii au un program infernal în ultimele 9 etape, urmând să înfrunte Atletico Madrid, Barcelona, Sevilla, Villareal sau Valencia.

4.000.000 de euro
este cota lui Florin Andone conform transfermarkt.de

 Florin Andone ratează amicalele naționalei

 Florin Andone a suferit o accidentare în remiza de ieri seară, scor 1-1, contra lui Las Palmas. Atacantul galicienilor are un edem pe gamba piciorului și așteaptă rezultatul RMN-ului. Cel mai probabil Andone va fi menajat de Cosmin Contra, care se va baza doar pe George Țucudean și Claudiu Keșeru pentru amicalele cu Suedia și Israel.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (8)
maxp
maxp  •  18 Martie 2018, 17:24
Postat de khal_37 pe 18 Martie 2018, 13:03

Pai cum ma glumetilor....cel mai scump transefer, cel mai si mai...rusinica amatorilor!!!

Voi stiti sa cititi? Ceea ce se prezinta in articol e cota sa pe transfermarkt, nu suma pe care va fi vandut. In general transferurile se fac pe sume mult mai mari decat cotele de pe piata (nici Stanciu sau Chiriches n-au avut cote de nici 3 milioane cand au plecat de la FCSB), iar considerand cifrele sale in utlimele 2 sezoane, chiar va pleca pe ceva bani.

maxp
maxp  •  18 Martie 2018, 17:22
Postat de yossif pe 18 Martie 2018, 14:58

S-au saturat si spaniolii de acest buldozer fara tehnica??? Daca eram in Evul Mediu, spargeam portile cetatilor cu Andone pe post de berbece HAHAHAHAHAHAHAAHAHAA

Fara tehnica? E mai tehnic cam ca orice varf din Liga I, dar ma rog, privitorii fotbalului mioritic nu prea inteleg diferenta de nivel. Da, nu e vreun Zidane, dar are ABC-ul fotbalului, e un varf mai mult decat decent din toate punctele de vedere.

maxp
maxp  •  18 Martie 2018, 17:21
Postat de sibelius pe 18 Martie 2018, 16:54

E "out" pentru ca va fi transferat. Nu pe 10-20 de meleoane cum visau unii..

Ba s-ar prea putea ca macar 10 milioane sa se dea pe el. Nu prea se cumpara dupa cotele de pe transfermarkt, teoretic Andone n-are ce sa plece pe mai putin de 10-15 milioane de euro.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează