INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Florin Andone e sincer în privința transferului: "Mi-ar plăcea" » Echipa pe care o va susține în finala Ligii Campionilor

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 mai 2017 09:16

Evoluțiile bune ale lui Florin Andone la primul sezon în LaLiga au atras atenția unor cluburi importante din Europa, dar atacantul de 24 de ani susține că își dorește să rămână în Spania. 

În primul său sezon la Deportivo, Andone a înscris 12 goluri, iar ultima ofertă venită pe numele lui a fost cea a portughezilor de la Sporting Lisabona, care ar fi dispuși să ofere 10 milioane de euro pentru atacantul român (detalii AICI). 

De serviciile lui s-au interesat mai multe cluburi din Spania și Anglia.

"Mie mi-ar plăcea să rămân în Spania, sincer. Am crescut în Spania, am 12 ani deja de când stau acolo, pot spune că sunt ca acasă. Va fi foarte greu să plec de acolo.

Mai am patru ani de contract cu Deportivo, sunt foarte liniștit, totul merge bine. M-am simțit excelent în primul an, sper ca și al doilea să fie cel puțin la fel de bun la Deportivo", a spus Andone la TV Dolce Sport.

Atacantul consideră că Real Madrid este favorită în finala Ligii Campionilor, pe care "Los Blancos" o vor disputa la Cardiff, pe data de 3 iunie, contra lui Juventus.

"Real Madrid cred că e cea mai bună din lume în momentul de față. Sper să câștige Liga Campionilor, pentru că nu cred că o poate opri cineva", a adăugat Florin Andone.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează