INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPANIA

Florin Andone, față în față cu Clarence Seedorf la primul antrenament condus la Deportivo » Românul, printre favoriții legendarului olandez

FOTO: Twitter Deportivo La Coruna
FOTO: Twitter Deportivo La Coruna

Articol de GSP - Publicat marti, 06 februarie 2018 18:40

Legendarul Clarence Seedorf (41 de ani) a fost numit în funcția de antrenor al lui Deportivo La Coruna, unde are obiectivul clar de a salva echipa lui Florin Andone de la retrogradare. 

Olandezul a vorbit în presa din Spania despre impresiile pe care și le-a creat după primele antrenamente ale echipei galiciene. 

"Echipa are un lot foarte valoros, are calități tehnice pentru a ieși din situația de acum. Fotbaliștii pe care i-am văzut sunt buni, le lipsește doar identitatea pe teren și un pic de motivație", a declarat Seedorf.

Tehnicianul a purtat discuții individuale cu Florin Andone și cu fundașul elvețian Fabian Schar, pe care îi vede jucători determinanți în echipa sa. 

Seedorf pregătește intens primul său meci la Deportivo: conform AS, olandezul lucrează în mod special la psihicul jucătorilor săi, încercând să creeze o mai bună coeziune între fotbaliști. 

Deportivo La Coruna va fi cea de-a treia aventură în antrenorat a lui Seedorf, care le-a mai pregătit pe AC Milan și Shenzen FC. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
andrei.33
andrei.33  •  06 Februarie 2018, 22:03

A discutat cu ei fiindca sunt jucatori-problema nu pentru ca ar fi favoritii lui. Ziar de cancan.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează