INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DEPORTIVO LA CORUNA

Florin Andone își analizează primul sezon din La Liga: "Nu am făcut asta niciodată în viața mea și aveam așteptări mai mari"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 mai 2017 11:49

Transferat vara trecută de Deportivo la Coruna după un sezon și jumătate la Cordoba, în liga a doua din Spania, Florin Andone a făcut radiografia primului sezon în La Liga.

Atacantul de 24 de ani susține că nu a făcut niciodată sacrificii atât de mari ca în acest sezon.

"Am marcat de nouă ori. Nu sunt foarte multe goluri, dar nici nu este o cifră de neglijat. Este greu să marchezi în Primera și am avut perioade foarte proaste, dar niciodată nu am încetat să cred în mine și să muncesc.

În cele din urmă, atacanții sunt judecați în funcție de golurile marcate, iar eu sper să-mi îmbunătățesc cifrele în meciurile care au mai rămas. Aveam așteptări mai mari de la acest sezon, dar dacă ajung la peste 10 goluri, nu cred că este atât de rău, primul pentru mine în La Liga.

În cele 9 luni de când am ajuns la Deportivo, nu am mers niciodată la o petrecere. Nu am mai făcut asta niciodată în viața mea. Am avut tot timpul grijă de starea mea fizică, dar anul acesta situația a fost exagerată. Situația echipei nu ne ajută, iar eu sunt genul de om care se consumă foarte mult când nu-i ies lucrurile așa cum vrea", a spus Andone într-un interviu acordat pentru La Voz de Galicia.

5.000.000 €a costat trecerea lui Florin Andone de la Cordoba la Deportivo

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close