INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Florin Andone, tot mai aproape de a pleca de la Deportivo » Poate ajunge în Premier League

Articol de GSP - Publicat luni, 23 aprilie 2018 17:17

Au mai rămas 4 etape, iar Deportivo La Coruña a strâns numai 28 de puncte și e foarte aproape de a retrograda în liga secundă din Spania. Pentru a reduce costurile de anul viitor din Liga Adelante, Deportivo va trebui să renunțe la cei mai bun jucători.

Florin Andone (25 de ani) e unul dintre fotbaliștii la care spaniolii vor renunța. Atacantul român nu duce lipsă de oferte, anul trecut fiind dorit insistent de Burnley, din Premier League, care era dispusă să ofere 13 milioane de euro.

Șefii galicienilor n-au vrut să-i dea drumul lui Andone decât dacă vreo echipă ar fi achitat clauza de reziliere de 20 de milioane de euro.

Pentru sezonul următor, antrenorul englezilor, Sean Dyche, va avea liber la transferuri, iar unul dintre jucătorii pe care și-i dorește este același Florin Andone.

6 goluri în 27 de meciuri a marcat Florin Andone în acest sezon de La Liga pentru Deportivo

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează