INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SOUTHAMPTON

Florin Gardoș a anunțat când va reveni după ultima accidentare: "E frustrant să fiu accidentat din nou"

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 iulie 2016 17:18

Florin Gardoș pare să nu mai scape de ghinionul accidentărilor. Fundașul român abia revenise după o accidentare ce l-a ținut departe aproape un an.

Fundașul de 27 de ani n-a făcut deplasarea cu Southampton în cantonamentul din Olanda din cauza unor probleme medicale la Spate, însă Gardoș își liniștește fanii și anunță că va reveni pe teren în câteva săptămâni.

"Mulți dintre voi m-ați întrebat de ce nu am jucat în meciurile de pregătire. Din cauza unor probleme medicale la spate, nu am făcut deplasarea cu echipa pentru turneul din Olanda. E frustrant să fiu accidentat din nou, dar nu e nimic grav, probabil voi reveni în câteva săptămâni", a scris Gardoș pe contul său de facebook.

Florin Gardoș a revenit pe teren pentru echipa a doua a lui Southampton în această primăvară, după ce în urmă cu aproape un an se accidentase într-un meci cu Feyenoord.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (2)
viomarc
viomarc  •  30 Iulie 2016, 09:12

Cred ca este blestemul lui Bacila,pe care l-a nenorocit.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  29 Iulie 2016, 18:05

gardos esti un jucator terminat ...nimeni nu mai pune baza pe tine ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează