INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PREMIER LEAGUE

Florin Gardoş n-a debutat la Southampton » Englezii au terminat la egalitate cu West Ham, 0-0

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 august 2014 00:00 / Actualizat sambata, 23 august 2014 21:39

Florin Gardoş a revenit după accidentare, iar azi putea debuta în tricoul noii sale echipe. Southampton a întîlnit pe teren propriu West Brom, iar meciul s-a terminat la egalitate, 0-0. 

Fostul fundaş al Stelei, pe care Southampton a plătit 6,8 milioane de euro, a fost luat în lot de Ronald Koeman, însă antrenorul nu l-a introdus în teren pe Gardoş, iar Southampton şi West Ham au terminat la egalitate, 0-0.

"Sfinţii" au pierdut primul meci din noul sezon, scor 1-2, împotriva lui Liverpool în timp ce West Brom a remizat pe teren propriu, cu Sunderland, 2-2.

L-am adus pe Gardoş, deci nu mai am nevoie de alt fundaş central. Sîntem fericiţi cu transferul lui Florin Gardoş şi nu ne mai interesează alţi jucători care pot evolua pe acest post, nici măcar Vlaar", a spus Koeman în urmă cu o săptămînă.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
ultras_pch
ultras_pch  •  24 August 2014, 12:50

Si cand a jucat West Ham cu astia? :))

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  24 August 2014, 10:19

par de fasole o sa faca tusa mult si bine ...

ftwraku
ftwraku  •  23 August 2014, 18:45
Postat de ftwraku pe 23 August 2014, 18:40

Bafta Gardos...Ai valoare si tu INSA AI GRIJA. Sa nu faci ca tantalaul de Chiriches: ajungi titulari si apoi te intorci in Romania pentru un chef cu 'prietenii' si apoi te imbeti atat de rau incat apari in ipostaze penibile in presa. Coincidenta?Poate. Insa Chiriches a pierdut echipa si s-a accidentat de la acel 'bairam' cu Meme si cu ceilalti "prieteni" ai lui care l-au lasat sa se faca de ras in fata presei....E bine ca Meme e la bulau acum. Daca ai statul,experienta si rezistenta lui John Terry nu te afecteaza,altfel... Oricum,Gardos dupa parerea mea este unul dintre cei mai inteligenti fotbalisti romani. Uitati-va cum vb....De jucatori gen 'danke Shanke' ne-am convins...

Bafta multa si seriozitate...Garantez ca in 3 saptamani Gardos o sa fie titular si nu va mai iesi din echipa. Intre Gardos si Chiriches eu l-as alege pe Gardos. Mai destept,mai bun la jocul aerian,mai prezentabil,etc,etc...POI NORMAL CA CHIRICHES ESTE PUTIN MAI RAPID,MAI TEHNIC...GARDOS ARE 1.94 metri,Chiriches are 1.84....poi GARDOS LA INALTIMEA LUI SI PENTRU POSTUL PE CARE IL JOACA ARE O TEHNICA EXCELENTA. Bafta Gardos.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează