INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANGLIA

Florin Gardoş taxat de Ronald Koeman şi presa engleză după evoluţia foarte slabă din Cupa Angliei: "A greşit din minutul 1"

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 25 ianuarie 2015 20:39

Southampton s-a numărat printre echipele din fruntea clasamentului care a părăsit surprinzător Cupa Angliei după înfrîngerea cu Crystal Palace, scor 2-3.

Florin Gardoş (26 de ani) a început ca titular, însă a avut un meci de coşmar şi a fost schimbat după doar o repriză: "N-am fost mulţumit de Gardoş, de aceea l-am schimbat la pauză. A greşit încă din primul minut", a spus Ronald Koeman după meci.

Presa engleză a taxat şi ea evoluţia lui Gardoş din meciul din Cupa Angliei.

"Un jucător care n-a avut o zi uşoară a fost cu siguranţă Florin Gardoş. În ultima vreme i s-a dat încredere şi a ajuns să joace titular după ce Maya Yoshida a plecat cu echipa naţională la Cupa Asiei, iar Toby Alderweireld s-a accidentat.

Per total, Florin a impresionat. A fost bun în mod deosebit cu Manchester United, pe Old Trafford. Dar a greşit un tackling la Gouffran în partida de săptămîna trecută cu Newcastle, iar sîmbătă nu a impresionat.

După ce a luat un cartonaş galben, Koeman l-a înlocuit cu Matt Targett, iar Ryan Bertrand a trecut pe postul de fundaş central.

Dar fanii lui Southampton nu-şi vor pierde încrederea în Gardoş, în ciuda acestei zile proaste", notează Hereisthecity.com.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează