INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  WATFORD

"Nu-l mai las pe Tamaş să joace în România niciodată. Toţi îi dau numai băutură, nu i-ar da unul o masă"

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 august 2014 00:00 / Actualizat duminica, 10 august 2014 14:44

Întors anul trecut în Anglia după ce scurta experienţă din România, de la CFR, s-a dovedit a fi neplăcută, Gabriel Tamaş crede că mai poate juca fotbal încă cinci ani.

Impresarul său însă nu mai vrea să audă de cluburile din campionatul intern, susţinînd că anturajul din România îl strică pe fostul fundaş al naţionalei.

"Tamaş a zis că mai vrea să joace vreo cinci ani. Dacă promovează cu Watford, contractul lui se prelungeşte cu 4 ani, automat.

Nu-l mai las să joace niciodată în România, anturajul îl strică, toţi îl cheamă să bea, nimeni nu îi dă o masă.

La Watford, preşedintele clubului i-a spus că ar fi putut să joace lejer la Manchester United sau la Chelsea, dacă nu se ţinea de scandaluri", a declarat Florin Manea la emisiunea Gol după gol, pentru postul de radio HFM.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (60)
bamse1901
bamse1901  •  11 August 2014, 12:23

dar daca el nu se poate abtine inseamna ca e pe o pista gresita

danimatca
danimatca  •  11 August 2014, 00:06

nu am treaba cu tamas dar facand o gluma....daca i dai o masa lui tamas,se urca pe ea.

polistul68
polistul68  •  10 August 2014, 21:39
Postat de ulita_magheru pe 10 August 2014, 15:56

Ai gasit si tu cu cine sa vorbesti de bautura...)))))))=))))))))))))))))))) Asta e cel mai mare alcolist in viata ..are ciroza ...Normal ca isi apara fratiorul ...Tamas mic copil pe langa ala :)))))))))))))))))

IMI CER MII DE SCUZE...NU AM STIUT...PROMIT SA FIU MAI ATENT...:-)))))))

Vezi toate comentariile (60)
Comentează