INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LA LIGA

FOTO Andone agresiv în Spania: îi putea rupe piciorul adversarului! » Ce decizie a luat arbitrul după gestul violent al românului

FOTO: Captură
FOTO: Captură

Articol de - Publicat sambata, 24 februarie 2018 09:35

Atacantul român al lui Deportivo a fost doar avertizat după ce l-a agresat pe Víctor Sánchez în minutul 16 al meciului cu Espanyol, 0-0. În final, ar fi putut marca golul victoriei, dar a lovit bara!

Întotdeauna, Florin Andone e dedicat total echipei și e primul care dă exemplu coechipierilor. "Mi-ar plăcea să am 11 războinici ca Andone", spunea Seedorf când a venit, la începutul lunii.

Uneori însă, răutatea lui pe teren depășește limitele. Devine agresiv, lovindu-și adversarii violent. Aproape îi scoate din joc. Lui Víctor Sánchez, căpitanul lui Espanyol, îi putea rupe piciorul vineri seară.

"A fost durul meciului"

În minutul 16, după ce a fost deposedat aproape de tușă, în terenul catalanilor, într-o zonă în care Espanyol nu putea fi periculoasă, golgeterul galicienilor a încercat să recupereze, dar l-a atacat pe Sánchez cu crampoanele direct pe gamba stângă. Un tackling de roșu clar. A avut noroc că arbitrul Fernández Borbalán i-a dat doar cartonaș galben.

"A fost durul meciului", l-a criticat cotidianul As. "Acel galben era mai mult roșu". În timp ce Marca a întrebat cititorii: "Merita eliminat Andone?". 80 la sută dintre cei aproape 4.000 de votanți au răspuns "Da".

A fost deja suspendat pentru 5 "galbene"

"Tricolorul", suspendat o etapă pentru cumul de cartonașe (5), a primit al 6-lea "galben" din actualul sezon de LaLiga. Exact cât numărul de goluri marcate la Depor în 2017-2018. Și nu a mai înscris de patru etape. În final, a fost singur cu portarul, dar lovitura sa de cap s-a oprit în transversală.

"Ghinionist, excesiv de individualist uneori. Andone a avut golul victoriei pe frunte, dar a nimerit bara"
La Voz de Galicia, cotidian spaniol

4
a fost nota primită de Florin Andone în cotidianul La Voz de Galicia pentru meciul cu Espanyol

1 punct
are Seedorf după 3 etape ca antrenor al lui Deportivo: două înfrângeri și un egal (fără gol marcat)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
haideusicfr
haideusicfr  •  24 Februarie 2018, 20:52

Tucuidean e impins in fatade Contra , Petyrrescu spre binele Naiotalei Romanikei.

khal_37
khal_37  •  24 Februarie 2018, 13:28

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

stoichkov8
stoichkov8  •  24 Februarie 2018, 11:34
Postat de Mircea Gabriel pe 24 Februarie 2018, 11:06

Un ***, rudimentar. Un nesimtit fara scrupule.

si unii fac misto de Mutu. Mutu avea clase peste tot lotul echipei nationale.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close