INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  KAYSERISPOR

FOTO Așa e în Turcia: imagini inedite de pe aeroport, la despărțirea lui Șumudică de Kayseri » Clubul i-a și găsit înlocuitor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 mai 2018 20:14

Marius Șumudică a fost condus azi la aeroport chiar de președintele de la Kayserispor, iar antrenorul și staff-ul său au primit flori la despărțire din partea conducerii clubului pe care l-a lăsat pe locul 9.  

Fostul internațional turc Ertugrul Saglam este cel care îi va lua locul lui Șumudică pe banca echipei la care evoluează Cristi Săpunaru și Silviu Lung Jr.

Marius Șumudică a ajuns în Turcia la începutul sezonului. După un început fulminant, lucrurile n-au mai mers pe aceeași linie. Echipa a pierdut acum 4 meciuri consecutive și a ajuns la jumătatea clasamentului.

Saglam (48 de ani) a mai pregătit-o pe Kayserispor între 2005 și 2007, iar ultima dată a stat pe banca celor de la Tractor Sazi, din Iran.

Citește și:

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
stelistul1
stelistul1  •  17 Mai 2018, 05:58

saglan era deja antamat din iarna.

vicol_vali
vicol_vali  •  17 Mai 2018, 05:00

Frumos ce a făcut Șumudică acolo. Chiar au fost meciuri bune. Vine la CFR. Dan Petrescu pierde titlul, doar l-a sunat Vasilica.

albalbastru72
albalbastru72  •  17 Mai 2018, 03:29

Vine circul in oras,un mahalagiu si un figurant,numai gura e de el.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează