INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  UEFA

FOTO Ciprian Marica într-o ipostază inedită » Internaționalul român a absolvit cursurile de management sportiv

Articol de GSP - Publicat luni, 24 iulie 2017 18:07

Ciprian Marica a absolvit în acest weekend cursurile de management sportiv organizate de UEFA în colaborare cu Universitatea de profil din St. Gallen, Elveția.

Fostul atacant a luat parte la acest proiect ca reprezentant al clubului Schalke 04, iar printre personalitățile care au participat activ la ceremonie au fost președintele federației germane de fotbal, Reinhand Grindel, și fostul mare fotbalist Lothar Matthaus.

Diplomele de absolvire și certificatul de studii avansate în management sportiv au fost acordate de cel care a condus proiectul, profesorul Andreas Herrmann.

În această primavară, Ciprian Marica a absolvit și cursurile de management sportiv organizate la Madrid de UEFA și federația spaniolă de fotbal.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
iosif._vs
iosif._vs  •  24 Iulie 2017, 18:51

Tradatorul de marica se dadea mare fotbalist pe linga cioban pina si-a rupt ultimul ligament

Vezi toate comentariile (1)
Comentează