INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  EMIRATELE ARABE UNITE

FOTO Gest superb al lui Laurențiu Reghecampf pentru o echipă de copii din România

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 martie 2018 20:35

Laurențiu Reghecampf, antrenor la Al Wahda, a făcut un gest lăudabil pentru grupa de 2005 a celor de la Kinder Târgoviște, formație invitată în Emiratele Arabe pentru a participa la un turneu.

Formația care vine din orașul în care fostul antrenor al FCSB-ului s-a născut a participat la turneul Abu Dhabi Country Club Cup, iar mâine va juca finala, cu formația locală.

Până la finala de mâine, antrenorul român a decis să-le ofere cadouri copiilor și chiar i-a dus la un renumit restaurant din Abu Dhabi. La cină au participat și ceilalți oameni din staff-ul antrenorului român.

Kinder Târgoviște a câștigat primul meci, 8-0 cu EFF Academy. În al doilea meci a trecut de Kuwait, 1-0, iar apoi s-a impus cu 5-0 în partida cu Thistle Academy. În semifinale a învins-o cu 3-1 după penalty-uri pe Oman.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
cneius
cneius  •  04 Martie 2018, 07:55

Frumos gest !

balauru48
balauru48  •  03 Martie 2018, 23:51

Multumim ca existi, regheblat!

onduku
onduku  •  03 Martie 2018, 23:10

Mare antrenor si om!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează