INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AS MONACO

FOTO Întâlnire de gradul 0 între Zicu și antrenorul lui AS Monaco: "E cel mai bun din lume"

Articol de GSP - Publicat joi, 13 aprilie 2017 20:59

Ianis Zicu (33 de ani) a fost timp de câteva zile la Academia lui AS Monaco unde a asistat la mai multe antrenamente și a analizat modul în care se pregătesc cei de acolo.

Fotbalistul care ultima dată a jucat pentru ASA Târgu Mureș s-a întâlnit și cu antrenorul lui AS Monaco, Leonardo Jardim, cel ce tocmai a învins Borussia Dortmund în manșa tur a "sferturilor" Ligii Campionilor, scor 3-2.

"Din punctul meu de vedere, antrenorul momentului și unul dintre cei mai buni din lume este Leonardo Jardim. Întâlnirea mea cu el trebuia să fie ieri, dar din cauza incidentelor de marți de la Dortmund abia astăzi ne-am văzut.

Am discutat despre fotbal și filosofia de joc a dumnealui. Sunt fericit când învăț lucruri noi de la cei mai buni antrenori din lume! Sper să văd AS Monaco câștigând Liga Campionilor în acest an", a declarat Zicu.

De altfel, Ianis Zicu e înscris la Școala de Antrenori din Chișinău alături de Marius Croitoru. Zicu a obținut licența C, care îi permite să pregătească echipe de copii, iar din luna august va începe cursurile pentru licența B. Vizita lui Ianis în Franța nu are nicio legătura cu școala de antrenori.

zicu 1
*Ianis Zicu și Leonardo Jardim

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
805573266178890
Vlad Vladimir  •  14 Aprilie 2017, 05:35
Postat de valyomanyd pe 13 Aprilie 2017, 22:10

De ce e inscris la Chisinau ? Altul care nu a dat BAC-ul ? :))

Vezi ca stii? :)))

valyomanyd
valyomanyd  •  13 Aprilie 2017, 22:10

De ce e inscris la Chisinau ? Altul care nu a dat BAC-ul ? :))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close