INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  EMIRATELE ARABE UNITE

FOTO Jackpot dublu pentru Reghecampf » Al doilea trofeu în Emirate și un bonus consistent primit din partea conducerii

Articol de GSP - Publicat joi, 29 martie 2018 21:21

Laurențiu Reghecampf, antrenorul lui Al-Wahda, și-a trecut în această seară în palmares un nou trofeu.

Echipa lui s-a impus fără probleme în finala Cupei Ligii Emiratelor Arabe, învingând-o cu 2-1 pe Al Wasl.

Al-Wahda a început meciul bine, iar în minutul 30 conducea deja cu 2-0, după reușitele lui Ahmed (min.14) și Tagliabue (min. 30). Mendes a redus din diferență pentru oaspeți în minutul 61, însă scorul a rămas neschimbat până la final. Asta în ciuda faptului că echipa lui Reghe a terminat meciurile cu doi oameni mai puțin, după eliminările lui Rashid (min.67) și Al Menhali (min.80). 

Este al doilea trofeu cucerit de Reghecampf pe banca lui Al-Wahda, alături de care mai câștigase o Cupă a Emiratelor, în luna ianuarie a acestui an. 

Grație victoriei, Reghecampf și-a asigurat și un bonus extrem de consistent din partea conducerii: 500.000 de euro.

Victoria vine la doar câteva zile după ce Hary Reghecampf, tatăl tehnicianului, s-a stins din viață. Antrenorul a declarat că îi dedică succesul tatălui său.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
romeverest
romeverest  •  30 Martie 2018, 10:10

Nu pentru tot felul de cupe, fara valoare, a fost adus Reghecampf la Al Wahda, ci pentru castigarea campionatului Dubaiului, precum si pentru Liga Campionilor din Asia !! De opt ani de zile aceasta echipa, desi este bine sustinuta financiar, nu a mai castigat campionatul, iar anul acesta l-a pierdut din nou dupa un rusinos 6-2 cu liderul campionatului. In grupele Ligi Campionilor nu va trece de grupe, dupa infrangeri dureroase cu echipe din Uzbekistan, Iran si Qatar. Acestea trebuiau sa fie succese, nu tot felul de cupe interne fara mare semnificatie !!

972281226138993
Ologeanu Mario  •  29 Martie 2018, 22:17

care meciuri bai ***?sunt mai multe ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

paul801
paul801  •  29 Martie 2018, 22:17

IN emirate este se joaca cate o cupa la fiecare doua luni.Cel mai tare fotbal din lume, cu cel mai bun antrenor din lume. Macar 100 de dolari primiti si voi ?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează