INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ZENIT ST. PETERSBURG - LOKOMOTIV MOSCOVA 0-0

FOTO Mircea Lucescu, doar egal la debutul pe banca lui Zenit în campionat, 0-0 cu Lokomotiv Moscova

Foto: Zenit +7   FOTO
Foto: Zenit

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 iulie 2016 17:29

Mircea Lucescu (71 de ani) a debutat astăzi pe banca lui Zenit St. Petersburg în campionat în prima etapă contra lui Lokomotiv Moscova, scor 0-0.

Apărarea n-a arătat breșe, însă atacul a lăsat de dorit, mai ales că Zenit a rămas în această pauză competițională fără Hulk, pe care l-au cumpărat chinezii de la Shanghai SIPG pe 55 de milioane de euro.

Zenit a terminat sezonul trecut pe locul 3, cu 59 de puncte, la șase lungimi sub liderul ȚSKA Mosova. De partea cealaltă, Lokomotiv a încheiat sezonul sub locurile de cupele europene, 6.

"Il Luce" a câștigat deja un trofeu la cârma lui Zenit. În urmă cu o săptămână, formația românului a câștigat Supercupa Rusiei, după ce a trecut cu 1-0 de campioana ȚSKA Moscova.

Echipele de start:

Zenit: Lodygin - Smolnikov, Neto, Garay, Criscito - Mauricio, Yusupov, Garcia - Kokorin, Kerzhakov, Shatov

Lokomotiv: Guilherme - Shishkin, Pejcinovic, Corluka, Denisov - Samedov, N'Dinga, Miranchuk, Tarasov, Ignatjev - Skuletic

 
 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
submarina
submarina  •  30 Iulie 2016, 22:47

Zenitul lui Nea Mircea nu dispune de jucatori de valoare, majoritatea sunt de nivel mediu. A fost vandut Hulk, jucator care facea legea in jocul echipei. Si daca in campionatul rusesc banii hotarasc aproape totul, in UCL Zenit are mari sanse sa se faca de ras.

submarina
submarina  •  30 Iulie 2016, 22:36
Postat de ovidiu_3003 pe 30 Iulie 2016, 18:37

...o sa termine pe cinci ...asta se stie ...

Daca-mi permiteti sa nu fiu de acord cu dv:) Clubul de fotbal Zenit SP, care este sponsorizat de concernul Gazprom, nu poate sa-si permita sa ajunga pe 5 la sfarsitul campionatului. Exclus! Scenariul probabil de mai departe de la Zenit, in caz daca dupa primele 5-7-10 etape rezultatul va fi negativ, ML poate sa-si ia la revedere de la frumosul oras de pe Neva. Zenit va fi in primele 2-a.

887888274661367
Pompiliu Bota  •  30 Iulie 2016, 19:54

Erata: debut cu stangul, antrenoru fara scheme de atac - toate mingile pe Camataru !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează