INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

FOTO Mircea Lucescu, întâlnire de gradul zero cu președintele Erdogan » Ce au discutat

FOTO: Twitter
FOTO: Twitter

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 august 2017 15:58

Instalat recent pe banca naționalei "Semilunei", Mircea Lucescu a participat la o întâlnire cu nimeni altul decât președintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan. 

Întâlnirea a avut loc la Palatul Beylerbeyi, iar la discuție au mai participat și președintele și vicepreședintele Federației Turce de Fotbal. 

Aceștia au discutat diverse teme fotbalistice, cel mai dezbătut subiect fiind cel al șanselor Turciei la calificarea la Campionatul Mondial din 2018. 

FOTO: Twitter
*FOTO: Twitter

Cu patru etape înainte de finalul preliminariilor, Turcia se află pe locul 3 în grupa I, cu 11 puncte, la două lungimi de ocupantele primelor două locuri, Croația și Islanda.

Pe 2 septembrie, Turcia se va deplasa în Ucraina, în timp ce trei zile mai târziu va primi vizita Croației.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
merace
merace  •  18 August 2017, 20:17

Lucescu are un contract nou si banos, cum ii sta bine unui mare antrenor de fotbal. Daca va reusi sa califice Turcia, va fi alt succes de cariera pentru el. Daca nu, macar va castiga iarasi multi bani. Cine ce are cu asta?!

1362520223784269
Bogdan Musat  •  18 August 2017, 16:26

A pus-o bbbb....bbbb...nnnneeeaaa mmmirceeaa...calificare...lovele sau șnurul de mătase in celulă la Edicule...sau îl lasă gaj pe razvanel... să îl ardă în bostanel...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează