INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FIORENTINA

FOTO Modestie și profesionalism » Italienii au rămas surprinși de ce a făcut Hagi la primul meci din 2017 al lui Ianis

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 ianuarie 2017 17:13

Gheorghe Hagi se ocupă îndeaproape de viitorul fiului său și a fost alături de acesta la primul meci din acest an al Fiorentinei Primavera.

" Regele" a stat ca un simplu spectator în tribună la partida dintre Virtus Entella și Fiorentina, din Cupa Italiei Primavera.

Italienii de la firenzeviola.it au rămas surprinși de atitudinea lui Hagi, care a acceptat să stea alături de restul spectatorilor pentru a-și urmări fiul.

Ianis Hagi a marcat un gol și a oferit o pasă decisivă în meciul din prima manșă a semifinalelor Cupei Italiei Primavera, scor 2-2.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
10205708568547632
Vladimir Bogdan  •  09 Ianuarie 2017, 10:28

dacă această competiție despre care aud prima oară este, într-adevăr, una destinată rezervelor, atunci apare o problemă: nu la Fiorentina, nici măcar la Hagi & sun ci.... direct la GSP. aștept clarificările necesare!

dudulici
dudulici  •  09 Ianuarie 2017, 07:44
Postat de para.para pe 08 Ianuarie 2017, 19:41

"Al Bozzi, dove si sta disputando la semifinale di andata della Coppa Italia Primavera tra Fiorentina e Virtus Entella. In tribuna, come testimoniato dagli scatti di FirenzeViola.it, c'è anche la leggenda del calcio rumeno Gheorghe Hagi, venuto ad assistere alla prestazione del figlio Ianis Hagi, partito titolare nella sfida odierna." - poate ne traduce si noua *** unde scrie ca italienii au ramas surprinsi.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

556856157835046
Alikianos Shenghen  •  09 Ianuarie 2017, 01:32

Italienii nu au fost surprinsi deloc. Unde ar fi fost locul lui Hagi daca nu in tribuna ? L-ati vrut in teren ? In ce calitate ?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează