INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ESPANYOL

FOTO Prima lovitură pentru Gâlcă » Supertransfer reușit de Espanyol

Articol de GSP - Publicat joi, 28 ianuarie 2016 19:39

Espanyol a bifat astăzi primul transfer din mandatul lui Costel Gâlcă.

Formația spaniolă s-a înțeles cu Watford pentru împrumutul portarului Giedrius Arlauskis, 28 de ani, pînă în vară. Lituanianul a mai colaborat cu tehnicianul român în sezonul trecut, cînd au cîștigat toate cele trei trofee interne cu Steaua.

Arlauskis a apărat un singur meci în Premier League după despărțirea de Steaua. Espanyol are o opțiune pentru un transfer definitiv în vară, dacă lituanianul va reuși să confirme în La Liga.

 

Arlauskis, nou jugador del RCD Espanyol. El porter arriba procedent del Watford FC.Arlauskis, nuevo jugador del RCD...

Posted by RCD Espanyol de Barcelona, SAD on 28 Ianuarie 2016

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (11)
radu876
radu876  •  09 Februarie 2016, 08:47

iaca, intreb si a treia oara: supertransfer?

radu876
radu876  •  01 Februarie 2016, 07:19

supertransfer, mai intreb o data?

catalin_cj
catalin_cj  •  29 Ianuarie 2016, 10:05
Postat de Luci Luci pe 28 Ianuarie 2016, 21:30

E un super bun portar, e poate cel mai bun portar care a evoluat in Liga I all time. Steaua a facut o mare greseala cand nu a oferit un contract care sa-i satisfaca dorinta lui Arlauskis. In sfarsit a ajuns intr-un campionat puternic unde-i este locul. Galca stie ce stie, nu degeaba l-a luat la Espanyol. Desigur, unii invidiosi ar spune ca nu e un portar bun, insa trebuie sa ne amintim de paradele din perioada in care a jucat la Unirea Urziceni si la Steaua. La Watford din pacate nu o a evoluat, insa la Espanyol sunt sigur ca o va face si va fi la un nivel inalt. Acest portar are potential sa ajunga la o echipa si mai mare.

De bun ce este nu a aparat la Watford deloc si la Rubin Kazan a frecat banca? Pantilimon, Zapata, Tatarusanu, Khamutowski, Felgueiras, Beto sunt portari care au fost recent in liga 1 si au fost mult peste Arlauskas.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează