INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SOUTHAMPTON

FOTO "Ronaldo" a apărut la antrenamentul lui Southampton » Gardoș: "El e noul nostru coleg" :)

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 decembrie 2016 19:31

Cristiano Ronaldo a ajuns la antrenamentul lui Southampton! Nu e vorba de starul portughez în carne și oase, ci de un poster cu fotbalistul lui Real Madrid.

Florin Gardoș a profitat de ocazie și a făcut o poză cu posterul lui Ronaldo, iar apoi a postat imaginea pe o rețea de socializare.

"Noul nostru coleg", a fost descrierea atașată pozei cu Ronaldo.

6.800.000 €a plătit Southampton pentru Gardoș în 2014 când l-a transferat de la Steaua

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
haideusicfr
haideusicfr  •  26 Decembrie 2016, 20:48

Acu * vreo 14 ani un amic imi arata o poza .A lui cu Ronaldinho cred. Unul valoros ce juca atunci la Barcelona . Sau Ronaldo. Alalaltul ,brazilianul. La privirea mea uimita mi-a raspuns: stai linistit am platit 4 euro (cred ) si mi-am facut poza cu un afis de-a lui. De Gardos nu ma mir. Atata minte are , atata poate.

ge0x
ge0x  •  26 Decembrie 2016, 11:01

Astia *** se pozeaza..a innebunit lumea de tot. E mandru ca si a facut o poza, cu o bucata de carton cu mecla lu c.ronaldo.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

858776947490862
Alexandru Chiţu  •  25 Decembrie 2016, 19:45

Asta o sa fie nou Marica. Activ pe retelele de socializare, dar fotbal din an in Paste. Mai lasa ti retelele de socializare si fiti mai activi la antrenamente daca vreti sa faceti fotbal. Daca nu, stati fratilor si faceti fotbal pe retelele de socializare.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează