INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LAZIO - FIORENTINA 3-1

FOTO și VIDEO Un dinamovist a câștigat duelul românilor în Serie A! Ștefan Radu a marcat în poarta lui Tătărușanu

Foto: Guliver/GettyImages +10   FOTO
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 decembrie 2016 23:36

Ștefan Radu a marcat în poarta apărată de Cirprian Tătărușanu, în victoria obținută de Lazio pe teren propriu contra Fiorentinei, scor 3-1.

FINAL » Lazio - Fiorentina 3-1
Au marcat: Keita '23, Biglia '45+4, Ștefan Radu '90/Zarate '64
Vezi AICI video cu golurile!

Fundașul român a închis tabela în minutul 90, când l-a învins pe Ciprian Tătărușanu cu un șut din interiorul careului, expediat la colțul lung. 

Keita a deschis scorul pentru gazde, iar Biglia a majoraj avantajul în minutele de prelungire ale primei reprize. Zarate a redus din diferență în minutul 64, după ce Ilicici a ratat un penalty pentru Fiorentina, în imediat după pauză.

Cu victoria de astăzi, Lazio a egalat la puncte Napoli și se află pe locul patru în Serie A, la un punct de AS Roma, ocupanta locului secund. Juventus este lider, cu 42 de puncte.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
1000178413349421
Adrian George  •  24 Decembrie 2016, 13:16

slab portar golul lui radu stefan si primul gol puteau fi aparate...la primul gol mai avea un pik si intra ala cu mingea in poarta si tata na avut nicio reactie sa iasa pe el...nu stiu cum sunt antrenati portarii din romania si de ce le e asa teama sa paraseasca linia portii..ca sa fi bun si sa-ti creasca valoarea trebuie sa-ti asumi anumite riscuri...castigi sau pierzi

conasu_boeru
conasu_boeru  •  19 Decembrie 2016, 15:27

Asta se întamplă de ceva vreme.....

claudiu.h12
claudiu.h12  •  19 Decembrie 2016, 10:19

Radu Ştefan, dupa Mutu si Chivu, apreciez personal ca fiind cel mai mare produs din țurca romanească, condusă cu brio acum de Tovarasul Burlan, instituit ilustru conducator , din partea marelui partid, bun platitor de parnos... Sa trraiesti Radule. Respect !

Vezi toate comentariile (8)
Comentează