INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FRANȚA

FOTO Tătărușanu, prezentat oficial la noua echipă: "Jucând aici îmi voi păstra locul de titular la națională"

FOTO: fcnantes.com
FOTO: fcnantes.com

Articol de - Publicat vineri, 28 iulie 2017 12:59

Goalkeeper-ul Ciprian Tătărușanu s-a înțeles cu echipa franceză Nantes, acolo unde va juca pentru următoarele trei sezoane.

Portarul de 31 de ani a efectuat azi vizita medicală, pe pagina oficială de Twitter a echipei apărând primele imagini cu românul în tricoul noii sale echipe. 

"E important să joc la Nantes, pentru că așa îmi voi păstra postul de titular la echipa națională. Ligue 1 este un campionat foarte bun, cu jucători excelenți. Ca întotdeauna, antrenorul va fi cel care decide cine va fi numărul 1, noi doar trebuie să fim pregătiți.

Am vorbit și cu Viorel Moldovan, care mi-a spus că este un club important, cu suporteri pătimași. Am ales-o pe Nantes și pentru Ranieri, antrenor cu mare experiență, dar și pentru reputația clubului", a declarat Tătărușanu, conform site-ului oficial al lui Nantes.

FOTO: fcnantes.com*FOTO: fcnantes.com

Echipa antrenată de Claudio Ranieri i-a plătit Fiorentinei suma de 2,5 milioane de euro în schimbul românului care a petrecut ultimele trei sezoane la formația viola. 

Merită Tătărușanu să fie numărul 1 la națională?

DA
NU

Citește și: Lipici la români » Tătărușanu devine al șaptelea jucător pregătit de Claudio Ranieri

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
balauru48
balauru48  •  28 Iulie 2017, 20:41

Sunt zvonuri ca la Firenze se petrece si acum dupa ce au scapat de asta :))

right_wing_resistance_romania
right_wing_resistance_romania  •  28 Iulie 2017, 15:53
Postat de steaua1986forever pe 28 Iulie 2017, 14:22

A fost "dezastruos" faptul ca Tatarusanu nu provine de la echipa lui de suflet. In rest, nu ar avea ce sa ii reproseze. De parca echipa a fost geniala la EURO dar Tatarusanu a fost atat de slab incat i-a impiedicat sa ia trofeul.... Astia ar avea ceva de comentat si daca era in poarta Kahn sau Casillas, dar e normal, eu pe undeva ii inteleg si ii compatimesc. Nu o sa vezi de la unul ca ala niste argumente (chiar si ilogice)

Tatarusanu este un portar bun si acum un an a pastrat Fiorentina pe linia de plutire cu interventiile sale excelente cand scorul era strans, in foarte multe partide. Faptul ca Tatarusanu greseste o data la 2-3 luni, il face doar un portar bun la nivel mondial si nu il baga in categorie cu cei mai buni portari care activeaza acum (sa zicem in afara de Buffon). Si Pantelimon a fost la nivelul lui Tatarusanu...dar pentru maxim 2 ani. Cu perioada petrecuta la FCSB, Tatarusanu a avut vreo 10 ani la cel mai inalt nivel atat la echipe de club cat si la nationala. Clar nu avem alt portar mai bun in momentul de fata sau in urmatorii 3-4 ani.

onduku
onduku  •  28 Iulie 2017, 15:10
Postat de adytza74 pe 28 Iulie 2017, 14:11

De ajuns ,a ajuns la Nantes ,dar sa vedem si daca e titular. Asa mai era si Pantilimon in Anglia si tot rezerva.

Pana una alta, Tatarusanu a fost titular la toate echipele la care a fost. De vreo 10 ani. :)

Vezi toate comentariile (11)
Comentează