INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STEAUA

FOTO Transferul la Al Ittihad le-a adus lui Lukasz Szukala şi Lucian Sînmărtean alte nume :) » Gafa făcută de arabi

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 14 ianuarie 2015 19:03

Al Ittihad a plătit 1 milion de euro pentru ca Lukasz Szukala şi Lucian Sînmărtean să meargă în Arabia Saudită încă din această iarnă, deşi înţelegerea iniţială cu jucătorii era pentru vară. 

Ştirea a ajuns rapid şi în Arabia Saudită, iar pe reţelele de socializare au apărut foarte multe mesaje despre cei doi.

Un ziar local le-a urat bun venit celor doi, însă numele le-au fost schimbate. În loc de Szukala apare "Zokala", iar Sînmărtean este "San Martin". :) (vezi galeria FOTO)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  14 Ianuarie 2015, 23:06
Postat de samertx pe 14 Ianuarie 2015, 22:15

Sa Martinii ăștia sunt cam urâți acolo, le aduc aminte de teutoni și ale lor cruci și crucificări! Al Samburtan și Al Marah bat bine cu ora șase și covorașul!

.)

samertx
samertx  •  14 Ianuarie 2015, 22:15

Sa Martinii ăștia sunt cam urâți acolo, le aduc aminte de teutoni și ale lor cruci și crucificări! Al Samburtan și Al Marah bat bine cu ora șase și covorașul!

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  14 Ianuarie 2015, 21:53

i-auzi..)) Zokala si Mos Martin..))

Vezi toate comentariile (11)
Comentează