INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

FOTO + VIDEO Hagi și Popescu s-au întors la Galatasaray pentru a aniversa 17 ani de la câștigarea Cupei UEFA » Ce actual star al turcilor s-a fotografiat cu Hagi

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 mai 2017 17:38

Gică Hagi si Gică Popescu au revenit in tricoul Galatei! Cei mai reprezentativi jucători ai Generației de Aur au participat la aniversarea a 17 ani de la câstigarea Cupei UEFA.

Cei doi români au fost invitați de onoare la Istanbul, iar pe pagina de Twitter a turcilor au apărut fotografii cu Hagi, alături de Wesley Sneijder și Lukas Podolski, vedetele din actualul lot al lui Galatasaray, dar și cu Igor Tudor, actualul tehnician al Galatei. 

FOTO: Twitter Galatasaray

Doar Gică Popescu a jucat în meciul legendelor disputat astăzi, Gheorghe Hagi luând decizia de a nu evolua, din cauza unor dureri la genunchi. 

În urmă cu fix 17 ani, Galatasaray o învingea cu 4-1 pe Arsenal în finala Cupei UEFA, în urma unui meci decis după loviturile de departajare.

În acea partidă, cei doi români au fost titulari: Hagi a fost eliminat în minutul 94, în timp ce Gică Popescu a fost integralist, transformând penalty-ul decisiv.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează