INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FOTBAL FEMININ

FOTO + VIDEO Jucătoarea română de la Atletico Madrid s-a distrat de sărbători alături de starurile Torres și Oblak: "Parcă eram prieteni vechi"

Articol de - Publicat miercuri, 27 decembrie 2017 13:34

Andreea Părăluță, portarul echipei naționale de fotbal feminin, laudă colaborarea cu colegii-staruri de la Atletico Madrid.

Ocupanta locului doi în Spania a avut o idee minunată pentru mesajul de Crăciun. Și a invitat la filmări atât echipa masculină, cât și cea feminină, aflată și ea pe poziția secundă în clasament.

De la trupa de staruri antrenată de Diego Simeone au venit vedete precum Fernando Torres, Jan Oblak sau Filipe Luis. În timp ce de la fete a fost prezentă și Andreea Părăluță. În vârstă de 23 de ani, portarul echipei naționale a României!

"Parcă eram prieteni vechi"

În videoclip, ea îl învață pe portarul argentinian al clubului din capitala Spaniei, Axel Werner, fost la Boca Juniors, să spună "Crăciun fericit" în limba română. Și reușește!

"Am fost invitate să filmăm câteva cadre înainte de vacanță. A fost o experiență minunată, dar să știi că m-am simțit de parcă eram cu prietenii mei de zi cu zi. Sunt foarte respectuoși, ne salută mereu la antrenamente. Mai mult, Moya, portarul de la prima echipă, mi-a dat și câteva sfaturi", a spus Andreea, ieri, pentru Gazetă.

"Mă știe lumea pe stradă"

Andreea Părăluță este una dintre cele mai cunoscute jucătoare de fotbal din România. În 2016, FIFPro a nominalizat-o la titlul de portarul anului în fotbalul mondial, fiind una dintre cele 5 de pe lista scurtă.

"Transferul la Atletico Madrid de anul trecut a fost un pas foarte important. Am trăit momente de neuitat, în special când am câștigat campionatul. Am fost primite pe Vicente Calderon pe un culoar făcut de băieții de la prima echipă. Iar pe stadion se aflau peste 50.000 de oameni! Cum fotbalul feminin e foarte mediatizat, am ajuns să mă cunoască lumea pe stradă, la Madrid".

78 de puncte
a strâns, anul trecut, Atletico Madrid la feminin, care a luat titlul și a fost finalista Cupei

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
titiduru22
titiduru22  •  27 Decembrie 2017, 17:19

Jucatoarea romana ???

mosvasile
mosvasile  •  27 Decembrie 2017, 14:43

Dupa nume e moldoveanca si se stie ce "distractive" sunt moldovencile!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează